zak stanisława Opublikowano 16 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Czerwienie jesieni poszarzały w słoności oberwać chore liście byłoby najprościej Ty już nie taki jak ja wystrzelona z procy Noc - zasłoną Brzask - zapięciem nocy Poranek nie zaczyna nowego Ja tu Ty, po drugiej stronie nieba Ta sama droga mleczna pomiędzy smak uda-nego chleba
Tomasz_Biela Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 jeden ze słabszych w Twojej wierszotece ale i tak mało treści dużo znaczeń bywaj
Ewa Rajska Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 ojoj, chyba pierwszy pani wiersz, który tak mało poczułam... ale jest ładny, tylko to "po drugiej stronie nieba" wydaje się przy reszcie takie jakieś...oklepane? ale na prawdę ładny:) pozdrawiam ciepło ER
zak stanisława Opublikowano 16 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Tomku, gdyby wszystkie były dobre, nie byłoby mnie tu tylko bym drukowała he he dzięki z pozdrówkami Ewuniu, nie czujesz boś młoda, tak za parę lat poczujesz, poczujesz, nie tylko w kościach he he pozdrawiam ciepło
Black Swan Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 :o))mnie sie podoba-prawda, prawda-życiowa prawda
Ewa_Kos Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Ja go czuję,aż za bardzo; zakończenie sobie rozwinęłam i pasuje jak ulał do takich jak ja. Też wszystko musisz wiedzieć, ale to dobrze.Ode mnie wielkie = dodać=. Pozdrawiamy serdecznie. wiesz może jak się nazywa to śmieszne drzewo? :)))) EK
le_mal Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Każda strofa wymowna. a wystrzelona z procy- to chyba też o mnie. Ile to trzeba.( nie powiem)..by tak napisać. Plusisko.pozdrawiam ciepło.
Kasia_Szymańska Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Hmm, no najpierw całkiem fajny niedokładny rym, a potem już nocy-procy, nieba-chleba. Jakoś nie urzekł, Stasiu :) Ale pozdrawiam ciepło :)
zak stanisława Opublikowano 17 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kasieńko, rym musi być dokładny w tym wypadku, żeby czytajacy miał wyobrażenie wieku peela, kiedy takie rymy były modne i pożądane dzięki za kom. ech, młodość kwiat na glebie życia! lemalko my, kobiety chyba zawsze jesteśmy w różnych porach życia jak wystrzelone, szalone i to jest ta radość w męce- he he -dzięki! dzie-wuszko, zawsze lubiłam Przybosia, i po latach jednak coś utkwiło z jego słów!- ale tym razem to z harcerskiej piosenki," te same gwiazdy namiot swój rozpięły nad katedrą itd" dzięki serdelki! Kosiku, to drzewo to GRAB!pełno ich dookoła.zakończenie zgodnie z Panem Rewińskim do rozwinięcia_ he he buńziole Blacku! miło żeś okiem raczył (A) rzucić pozdrawiam!
M._Krzywak Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 A ja tym razem zdecydowanie na tak, szczególnie, że kojarzy się z moim własnym dziełem... Takie utwory trzeba sklejac, dopowiadac, wyobrażac sobie, bez zbędnego moralizatorstwa czy częstego kawa na ławę... Jedynym minusem takich utworów są niedopowiedzenia, ale tutaj takowych nie widzę. Pozdrawiam.
zak stanisława Opublikowano 17 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 takowoż ja- serdecznie dziękuję Michaelu!
Beenie M Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 I ja znalazłam tutaj coś miłego dla siebie. pozdrawiam "wystrzeloną z procy"
zak stanisława Opublikowano 17 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w przekwitły jaś-min? dzienki Beni
Veronique Sijka Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 no i takie właśnie wiersze od mnie przemawiają normalnie za teksty w stylu "Noc - zasłoną zapomnienia " dostaje się niezłą burę, ale tu wszystko razem jakoś tak ładnie podane
zak stanisława Opublikowano 17 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 łoj, dziejki za miłe słowa pozdrawiam ciepło
pathe Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 nad - te same gwiazdy to trochę nie bardzo bo znane.reszte bardzo pozytywnie oceniam. :)
zak stanisława Opublikowano 17 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 No, dobra kochane panie- zmieniam gwiazdy na ich nazwę! pozdrawiam Ago!
Piast Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 Stasiu, teraz dopiero wlazłem i ujrzałem, i przeczytałem, i uświadomiłem sobie, że można niby zagadkowo, a zrozumiale, niby nowocześnie, a po staremu, niby z rymem, a jakoby delikatnie, wszystko więc, jak mówi Veronika - " jakoś tak ładnie podane ". I to co Michał powiedział... Pozdrawiam więc miło Piast
zak stanisława Opublikowano 17 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 Piaście, oj dawno!i tym bardziej miło, że zajrzałeś pozdrawiam serd, ES
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 Nie podoba mi się kilka wersów, ale nie psują ogólnego nastroju... pozdrawiam /Arek ps. ja mam 18 lat
Rekomendowane odpowiedzi