Anna_Tusk-Bieńkowska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 posypały się guziki brzdękiem znacząc koniec lotu gdzieś tam... na podłodze jednym ruchem błyskiem dzikiego oka rozerwana koszula spada płynie... (zatrzymana w czasie) nie czekamy aż upadnie [sub]Tekst był edytowany przez Anna_Tusk-Bieńkowska dnia 22-12-2003 14:02.[/sub]
Izabella_Sendor Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ja tylko z jednym pytaniem- czemu ten tekst w "początkujących", a nie w "z"? Pozdrawiam, jeden z ciekawszych Twoich tekstów, jakie miałam przyjemnośc czytać.A już trochę czytałam;-)
Anna_Tusk-Bieńkowska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dzięki:)) jakoś takoś w tych "Z" czuję się nieswojo...
Tadeusz_Hutkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Piękny jest ten wiersz - Pani Aniu. Pozdrawiam Tadeusz
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 rozerwana koszula spada te dwa wersy tak jakby za dosłowne w stosunku do reszty, z pozostałej części dałoby się to wywnioskować, ja bym wywalił, ale jednak coś tam fajnie piszesz, dlatego jeszcze techniczną uwagę dogryzę wielokropki... pisze się tak... a nie tak: gdzieś tam...na podłodze - nie ma spacji płynie.... - o jeden za dużo. (chyba istnieje ustalona norma) niby małe coś, ale ja na to zwracam uwagę, na pewno psują wygląd stylistyczny wiersza. Pozdrawiam, Kai Fist
Anna_Tusk-Bieńkowska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dzięki Tadeusz i dzięki Kai Fist,masz rację trochę jestem roztrzepana i te kropki mi się poplątały:)) pozdrawiam
Iris_IK Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 A było ujęcie pierwsze? Drugie ujęcie dobre! Pozdrawiam. I.
Anna_Tusk-Bieńkowska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Tak:)) było jeszcze w tym temacie kilka ujęć..ale może nie będę ciągle z tą dziką tutaj wyskakiwać.... pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi