Alicja_Wysocka Opublikowano 9 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Stasieńko, te flanelowe nóżki strasznie sepleniły :) Pozdrawiam Cię szczególnie!
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Alesz proszze ja ciefie, pani moja miła... cószz to za fesoła pijacka kompanija! :) No bardzo fajny! "na nóżkach flanelowych/ z przytrzeszczem przyjęzycznym" - dałaś czadu:) Zastanawiam się, co to za okrutna przypadłość i daję moją słabą głowę, żem nigdy na to nie cierpiał. Wytłumacz proszę, bom ciekaw niezmiernie:) Pozdrawiam!
Alicja_Wysocka Opublikowano 9 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Ależ Bartoszu, o wszystkim przecie stoi :) moje smutki zwolnili z pracy, dobrze, że nie poszły się zastrzelić...
Piast Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Jutro pomyślę, bo tu sie dyskurs kroi, a dzisiaj to juz trza lulu... Pozdrtawiam bardzo miło Piast P.S. Pozdro Jacka, bo on zawsze z poetyckim komentem...!
Alicja_Wysocka Opublikowano 10 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Dzięki Piast, Twój nie gorszy, sympatyczniusi mi się wydajesz, dobrej nocki zyczę :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 11 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Na zdrowie! - dzie wuszko :)
Rekomendowane odpowiedzi