fr ashka Opublikowano 7 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 pięknie powiedziane białe szybko więdnie na brązowo a to takie modne nie wiedzieć co powiedzieć chęć chcenia miecia dziecia przyśpiesza zajawki zakochaniowe i zapodaje szybsze bicie bita sercowego w tej wolności nie jestem wolna od słowa swobodnie wyplutego mi pod nogi
Karol_Cioł Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Bardzo fajnie się czyta, świetny rytm. Dobrze wyplute słowa.
Stanisław Kamykowski Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 wybacz fr ashko-język w tym utworze powoduje u mnie złe samopoczucie, nie moje klimaty...
fr ashka Opublikowano 7 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 eksperymentowałam :) wszelkie reakcje są dla mnie zrozumiałe ;) pozdr, fr.ashka ;)
gabriel p. Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 skoroś fr ashka to i ten wiersz taki fr ashkowaty ;-) lubię takie słowotwórstwo. i sporo wolnego miejsca na interpretacje. pozdrawiam
Olesia Apropos Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 słuchaj, bardzo mi się podoba, chociaż język środkowej zwrotki rzeczywiście siakiś taki, ale rozumiem - przeciez tak miało być! o to Ci przecież chodziło:) dla mnie jak najbardziej:)) pozdr/o.
Rafał S. Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Z usmiechem i podziwem stwierdzam ze podoba mi sie,zdecydowanie udany eksperyment ktory doskonale oddaje to co dzieje sie z obecnym jezykiem i ludzkimi wypowiedziami.Technicznie- tez plusik.Ale poslodzilem:P ale szczerze. Pozdrwiam
fr ashka Opublikowano 8 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 dzięki bardzo :) za słodkości też danke ;) mniam! pozdrawiam fr ashkująco! ;)) p.s. ale mam dobry dzień!! ha ha :D
Espena_Sway Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 mnie się podoba, ale środkowa zwrotka jakaś nie do strawienia ;). mogę plusika za początek i koniec dać :P zdrówka Espena Sway :)
Sanestis_Hombre Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Jako że sam lubię esperymenty, to szczególnie druga (środkowa) zwrotka godna uwagi ze względu na zabieg językowy - dobra wkrętka slangu w liryk.
fr ashka Opublikowano 9 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 ta środkowa nie ma zachęcać do używania (przesadnego) slangu, więc ciesza mnie Wasze opinie :) pozdr, fr.ashka ;))
Black Swan Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 hmm... jeszcze niewiem, nie jestem zdecydowana coś mnie w nim intryguje, ale nie potrafię wyjaśnić jeszcze - dlaczego nie wpadło mi od razu w ucho ;o)) oj wróce jeszcze, wrócę! nara- pozdrówka!
Rekomendowane odpowiedzi