M._Krzywak Opublikowano 2 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Papier o papier, nóż o nóż taka koncepcja wszyscy inni są zbędni zostaw przeminiemy jak każdy paproch i tyle z tego co zdążymy zahaczyć po drodze, czy którą obyczaj nakazuje kłamać i z mównic bzdury spadają na mojego skręta… czasem przypominacie sobie o istnieniu znowu o krwi i krwi tej samej co sprzedać pragniecie marzyciele z pustych mieszkań wlepieni w szyby oglądający zewnętrzne objawy wiosny w krzakach was nawet jarają psy, czy przechodzące nastolatki najlepiej przecież zostać wirtualnym kochankiem wypisując koślawe wierszyczki o sercu obiecajcie tylko jedno… że przestaniecie mi wmawiać, co dobre jest, a co złe.
Jacek Mucha Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Zgaduję Michale, że zostałeś wampirem albo wilkołakiem, co można w wierszu odczuć :) Trochę agresji, ale myślę, że w 'dobrą stronę'. To ja może nie będę pisał co w wierszu jest dla mnie dobre, a co złe. Wiersz do przemyślenia, zatem podoba mi się. Pozdrawiam.
M._Krzywak Opublikowano 2 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a tak mnie coś na stare lata skusiło na bycie wilkołakiem, hehehehe ale dzięki - w pewnym sensie spodziewam sie różnych opini, no, jest to wiersz zaczepny, a i w pewnym sensie moje zdanie co do pewnych rzeczy... Dzięki i pozdrawiam.
Smok Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 napewno nie wampirem, ale ja się tym wilkiem niedługo zajmę hehe
Smok Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 aha bym zapomniał, wiersz Krzywy nie na Twoim poziomie, taki średni.
Espena_Sway Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Michale, początek jest średni, ale końcóweczka całkiem dobra. szczerze mi się podoba, może to takie moje ostatnie widzimisię - ostatnio lubię mocne teksty i ten dostaje plusisko zdrówka i serdeczności Espena Sway :)
Ewa_Kos Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Michał teraz po pierwszym czytaniu wyrażę swoje uznanie.Tekst mocny acz prawdziwy,bo życie podsuwa gotowiznę.Jesteś bystrym obserwatorem; bardzo na tak.Pozdrawiam i podziwiam. EK
M._Krzywak Opublikowano 2 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Smok - ty już wiesz co... Espeno - początek, pierwszy wers powinien przypominac brzmieniowo pewną sentencje łacińską, taki pomysl miałem, hehehe Ewo - masz racjebo miał byc inny wiersz, ale coś stąd mnie wręcz natchnęło Kamilo - no dzięki :) Pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Hej Michale! Szable w dłoń! Oko za oko....! Na Toyoty! Precz z cotygodniowym "prysznicem"! Na internety! Jestem za. Pozdrawiam, Stefan.
M._Krzywak Opublikowano 2 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Będzie jatka :) Ale i tak damy rade... Dzięki i pozdrowienia dla całego Lasu (i okolic)
Olesia Apropos Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 http://s11.bitefight.pl/c.php?uid=31675 fajna gra:) i wiersz;) pozdr/o.
Stefan_Rewiński Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Będzie jatka :) Ale i tak damy rade... Dzięki i pozdrowienia dla całego Lasu (i okolic) Czienkujemy s Lasu, postrafiamy serteschnie.
M._Krzywak Opublikowano 2 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Olesiu - dzięki (wiem, 5, 36 litra) Stefan - do sierpnia, do sierpnia zatem :)
zak stanisława Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 zbuntowany Michał?,całakiem niezle! pozdrawiam ciepło es
Stefan_Rewiński Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jasne!
Sanestis_Hombre Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 dobry tekst, [pewnie jutro też tak będę myślał] a więc dalej i do przodu salve!
Fanaberka Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 WOW! Widzę, że peel wojowniczy i napalony ;-)))) No i po co? To wszystko tutaj: praca, zabawa czy wojowanie tylko nam się wydaje. Tak naprawdę pływamy w kadziach, podłączeni do maszyny, która generuje nasze przeżycia, a my sami, oderwani od materialnych ciał, skazani jesteśmy na wędrówkę po cyberprzestrzeni :-DDD Nawet fajnie się czyta, ale ostatni wers brzmi jak protest zbuntowanego młodego człowieka w szczycie okresu pokwitania. Pozdrawiam :-D
Jacek_Suchowicz Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Brawo Michale to mi się podoba. Dźgnąłeś mnie swoim słowem, ale "jestem za (a nawet przeciw" - nie jestem) Problem w tym, że "Oni nigdy nie przestaną wmawiać............" Przymierzam się do poruszenia tego tematu, już wiem, że zrobię to w innej formie. Pozdrawiam Jacek
M._Krzywak Opublikowano 3 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Stanisławo - no nie aż tak :) Sanestis - a pójdziemy, nie ma co Fanaberko - w pewnym sensie tak, ale już wiersz popełniony, a czasem wydaje się, że brakuje dystansu do pewnych rzeczy, a tego zdecydowanie potrzeba. p. Jacku - nie przestaną... Dzięki wszystkim i pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi