Henryk_Jakowiec Opublikowano 2 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Proponuję kontynuację bardzo przyjemnego tematu jakim są żeńskie imiona opisywane w dosyć frywolnej formie. Może Panie w reważu napiszą jak one nas postrzegają. Przyjemnej zabawy. Ania Ładna, rezolutna i mądra jest Ania, lecz za grosz smykałki nie ma do kochania. Barbara W niczym nie odstaje od Ani Barbara, ale ta przynajmniej cośkolwiek się stara. Celina Celina czasami całować się wzbrania i tak jak te pierwsze ma wstręt do kochania. Celina Ma Celina celne oko, ale mierzy za wysoko, chociaż pudła wciąż zalicza chce ustrzelić królewicza. Celina Celina przed chucią kurczowo się wzbrania i tak jak te pierwsze ma wstręt do kochania. Danuta Danuta zaś dąży do celu wytrwale, a ta się z kolei całować chce stale. Danuta Danuta zaś dąży do celu wytrwale, a kiedy już zacznie to chciałaby stale. Ewa Nie potępiam tego lecz się dziwię Ewie, która chce jak w raju …, kochać się przy drzewie. Ewa Nie potępiam tego lecz się dziwię Ewie, że wygnana z raju …, ciągle chce przy drzewie. Frania A o Frani powiem, że to fajna foka, lecz zamiast całować to w policzek cmoka. Frania A o Frani powiem, że to fajna foka, i nie jeden facet na jej widok cmoka. Genowefa Genowefa gardzi całą męską rzeszą bowiem Genowefę damskie wdzięki cieszą. Halina Halina hołduje prastarym zwyczajom, i nie da nikomu jeśli jej nie dają. Halina Halina hołduje prastarym zwyczajom, i też daje chętnie dla tych, którzy dają. Irena Irena się garnie do tego rzemiosła choć jeszcze do niego nie całkiem dorosła. Janina Janina by chciała gdy kwitną jaśminy, więc trzeba szanować zachcianki Janiny. Krysia Znam ją już od dziecka, więc powiem o Krysi, że często się dąsa i wiecznie kaprysi. Krysia Kiedy poznać, że jest zima? Kiedy Krysia kry się trzyma.! Lucyna Lucyferem chyba byłaby Lucyna gdyby była chłopcem, piekielna dziewczyna. Łucja Choć Łucja łaskawie pozwala się zbliżyć, lecz z tego co daje, nie daje się wyżyć. Monika Monika monity amantom wysyła, lecz jeszcze żadnego z nich nie usidliła. Natalia Natalia jest w talii jak osa szczuplutka i pewnie pod talią jest także wąziutka. Ola O Oli nic złego wam rzec nie pozwolę, bo znam ją i mogę zaręczyć za Olę. Pamela Tej to powiem krótko, - bujaj się Pamela bo ją przyłapałem w łożu przyjaciela. Pelagia Powiem to w sekrecie, - boję się Pelagii, jej szatańskich sztuczek, i jej czarnej magii. Róża Róża lubi tańce, ona nawet w biurze cały dzień by mogła przetańczyć na rurze. Sabina Czy jest obojnakiem, chłopcem, czy dziewczyną? Sam już tego nie wiem, jak to jest z Sabiną. Tamara Ta mara nie daje, i przez tą maszkarę, ja sypiać nie mogę gdy widzę Tamarę. Urszula Ubawiła mnie Urszula głupią naiwnością, chwaląc się dokoła swoją cnotliwością. Wanda Choćby był i Niemcem, pewnie by mu dała, bo to inne czasy, i Wanda zmądrzała. Zuzanna Alfabet zamyka cnotliwa Zuzanna, kapryśna matrona i wciąż stara panna.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 2 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Jeżeli zabrakło, Cię tu, na tej liście, to nie płacz i nie lej swych łez tak rzęsiście. Być może, że kiedyś ma wena natchniona dokona poprawek i zmieni imiona. A Wy mi poradźcie , Kochane Kobiety, - wyszydzać mam wady, czy chwalić zalety?
Espena_Sway Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 najważniejsza jest równowaga, więc proponuję kilka wad i kilka zalet :)
Henryk_Jakowiec Opublikowano 2 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Choćbym nawet był i wieszczem tyle na raz nie pomieszczę, dwie zalety,jedna wada i już każda będzie rada.
Olesia Apropos Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. BRAWO!!! :D:D:D:D pozdrowienia dla tego przemiłego Pana!!
Henryk_Jakowiec Opublikowano 2 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 No i proszę bardzo jak niedużo trzeba, przez przypadek Oli przychyliłem nieba.
czarna Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Henryk za dziewczyną w ogień by skoczył lecz tylko tą która zielone ma oczy to rzekła ta co stale by chciała i jest w tym [o dziwo] bardzo wytrwała
Henryk_Jakowiec Opublikowano 2 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Witam cię zielonooka, a w ten ogień to z wysoka skakać mam, a jak przeżyję czy obejmiesz mnie za szyję?
Henryk_Jakowiec Opublikowano 2 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Danusia Obawiała się Danusia, że w majteczki się posiusia i choć trochę popuściła jednak do WC zdążyła.
le_mal Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Henryku Henryku co tam masz w koszyku nie chowaj pod koszulę z koszykiem cebulę
Henryk_Jakowiec Opublikowano 3 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Oto i mamy pana Henryka co pod koszulę cebulę wtyka, oprócz cebuli ma w tym koszyku czosnek co zbity jest z pantałyku, co bez ostrości swej i goryczy niepewny jutra okropnie ryczy.
Sceptic Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Raz pewien mały Pawełek Nałapał dorodnych pchełek I myśląc, że to modnie - Wpuścił je ojcu w spodnie A teraz cieszy się zdrajca Jak pchełki gryzą tatowe jajca.
Gość Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 mojego tesh nie a fe z tym tematem :P ale wiem jedno - z kaską mozna bylo konie krasc :>
Henryk_Jakowiec Opublikowano 3 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Choć te pchełki i dorodne i choć w jaja gryzą tatę niech się tata z tego cieszy bo Pawełek mógł armatę wziąć i nabić ją jajami jak kanonier pociskami.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 3 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kaśka konia mi nie skradnie co najwyżej z niego spadnie.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 3 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czyżby Ewa zapomiała jak Adama bajtlowała nie urodą i wianuszkiem lecz pokusą i jabłuszkiem?
Gość Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kaśka konia mi nie skradnie co najwyżej z niego spadnie. ho ho ho jaki dowcipnis hehe ;)
Henryk_Jakowiec Opublikowano 4 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Może być ho ho, może być hehe, lecz co jeszcze Kasia chce?
Rekomendowane odpowiedzi