Joanna_Felicja Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 coś było w tej godzinnej rozmowie realnego i namacalnego jak również coś czego nie sposób dotknąć może nie ten czas i nie to miejsce wyznaczone jak na ironię przez nas samych
Witold_Adam_Rosołowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ironia kojarzy mi się z żelazem więc może coś przecieśliśmy - może tę drogę do miejsca wyznaczonego ??? nie wiem - to tylko moje myślenie wiersz tak łapię pozdr. W_A_R
Seweryn Muszkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Nawet podobałby mi się, gdyby wyciąć "godzinnej" i 2,3,4 wersy. Bo to pisanie pod najprostsze potrzeby... s.m.
Joanna_Felicja Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ja bym prosiła na gramatykę zwracać większą uwagę. Wiersz jest prosty,pisany prosto i z prostym przekazem.bo ma wyrażać prosto,proste przeżycia.
Seweryn Muszkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A dziękuję za potwierdzenie mojej myśli, chociaż nie trzeba było... s.m. [sub]Tekst był edytowany przez Seweryn Muszkowski dnia 18-12-2003 14:03.[/sub]
Joanna_Felicja Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Bez obrazy Szanowny Panie,ale Pańskie wypowiedzi,o czym przekonałam się po wielokroć dowiadły,że doszukuje się Pan w wierszach nie wiadomo czego.I jako Naczelny Krytyk RP znajduje Pan chyba upodobanie w takiej działalności.pozdrawiam p.s.nie trzeba było? ależ trzeba było...nie każdy rozumie proste rzeczy :) [sub]Tekst był edytowany przez Joanna_Felicja dnia 18-12-2003 14:33.[/sub]
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dziwne... Niby prosty, popularne zwroty, bez ozdobników, a zatrzymuje i nie mam odwagi powiedzieć nawet żartem, że jest zły. Może tylko to, że trochę "prozowaty"? :))) Pozdr.
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 pomimo swego charakterku lekko prozatorskiego, o którym wspomniał poprzednik... wiersz na chwilkę zatrzymał, :) słowo godzinnej w stosunku do pozostałej części wydaje się być ciężarkiem, tak jakoś wydaje się ciężkie. Pozdrawiam, Kai Fist [sub]Tekst był edytowany przez Kai Fist dnia 18-12-2003 23:24.[/sub]
Seweryn Muszkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Racja. Napisałaś beznadziejny wiersz (nota bene prostacki), a ja tylko, doszukując się nie-wiadomo-czego, starałem się powiedzieć ci, które wersy są dla mnie zbędne, aby wiersz był niezły. s.m.
Joanna_Felicja Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Twoje wypowiedzi sa takie, jakbyś się uważaj za krytyka roku.Bez obrazy,ale musisz spojrzeć tez na siebie.A moze przede wszystykim,bo jak napisałam Tobie nieco wcześniej, nie Ty sądzisz, co jest dobre a co nie, by wiersze były "niezłe".Takich ludzi (którzy mogę)jest ledwie kilku w Polce i nie jestes to z pewnością Ty.A prostacki,to wybacz,jest Twój komentarz,bo ponosi cie Twoja własna wyimaginowana wielkość.Przykro mi,ale tak to właśnie widzę. Brakuje Tobie dystansu. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi