Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Czy już nigdy nie będziemy pisali o miłości, sercu, księżycu, o gwiazdach i świecach, o dotyku? Czy nie powinniśmy pisać o tym co czujemy, nie przejmując się, że na ten temat napisano już wszystko sto lat temu? Czy piszemy by wyrazić siebie czy dla kilku pozytywnych komentarzy? Jeśli kocham, jeśli moje serce bije, jeśli widzę księżyc i gwiazdy, jeśli oświetla mnie świeca i czuję dotyk - to o tym właśnie będę pisał. I wszystkich innych do tego zachęcam. 1
Espena_Sway Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 oj Arku, nikt nie mówi, że o tym nie napisze, ja również popełniłam kilka cukierasów o miłości. jednak jak narazie, nie jestem zakochana, więc nie piszę o tym - bo o debilach pisać, to szkoda palców na klawiaturze ;). z zasady, nigdy nie mówię 'nie', więc kiedyś pewnie o tym napiszę
le_mal Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Espeno!, nie trzeba być zakochanym by pisać o miłości. A o tych ''debilach'' też można na wesoło. Ja nie wiem dlaczego pisanie o uczuciach jest wstydliwe. Stawiam za przykłod Leszka ,który pięknie pisze o miłości.
Espena_Sway Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiem, Leszek potrafi pięknie to ubrać w słowa, jednak kiedy mam pisać o miłości nie będąc zakochaną /z wzajemnością/ to powstają gniociska :/
Sceptic Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 pan X chciałby pisać wiersze o rzeczach naprawdę ważnych...
Olesia Apropos Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 a ja lubię i nie wstydzę się pisać o uczuciach:)
Yasioo Zimiński Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja nie lubię i nie będę pisał o miłości. miłość to coś bardzo osobistego, coś co kojarzy się jednoznacznie z przedmiotami charatkterystycznymi dla niej. już to wiem, nie potrzebuję wiedzieć bardziej.
Espena_Sway Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a propos, to mój debiut na prozie będzie o miłości :)
le_mal Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiem, Leszek potrafi pięknie to ubrać w słowa, jednak kiedy mam pisać o miłości nie będąc zakochaną /z wzajemnością/ to powstają gniociska :/ Marzenia też są miłe,a obserwujesz co dzieje się obok Ciebie-napewno tak. Espeno,wiesz dobrze ile jest barw i odcieni na palecie..to samo z miłością. E,rozpiszę się,rozmarzę...pozdrawiam:)
Olesia Apropos Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja nie lubię i nie będę pisał o miłości. miłość to coś bardzo osobistego, coś co kojarzy się jednoznacznie z przedmiotami charatkterystycznymi dla niej. już to wiem, nie potrzebuję wiedzieć bardziej. nikt Ci nie każe:)
Espena_Sway Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 [quote]Marzenia też są miłe,a obserwujesz co dzieje się obok Ciebie-napewno tak. Espeno,wiesz dobrze ile jest barw i odcieni na palecie..to samo z miłością. tak, wiem to, marzenia wzbogacają paletę codzienności o nowe odcienie. ale gorzej, jeśli nigdy się nie spełniają, wtedy zaczyna się ich odechciewać :/
le_mal Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Niecierpliwość jest złym doradcą, ale z drugiej strony taka jest młodość- i to jej urok:))))))))
Yasioo Zimiński Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja nie lubię i nie będę pisał o miłości. miłość to coś bardzo osobistego, coś co kojarzy się jednoznacznie z przedmiotami charatkterystycznymi dla niej. już to wiem, nie potrzebuję wiedzieć bardziej. nikt Ci nie każe:) cale szczęście ;)
Olesia Apropos Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 o to chodzi, żeby w poezji każdy znalazł coś dla siebie:)
Yasioo Zimiński Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. własnie o to chodzi, żeby w poezji znalazł każdy coś dla siebie.
fr ashka Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 piszmy o miłości, ale nie naśladujmy- dosłownie- poetów z poptrzednich epok- wtedy to jest sztuczne! :)
Julia Zakochana Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 ja lubię czytać wiersze o miłości, sama lubię o tym pisać... ale tylko gdy znajdzie się pomysł... bo księzyce i serca... te słowa nie oddają siły (moich lub jego) uczuć
Dorma Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Nie chodzi o to by nie pisać o miłości bo wszystko już kiedyś było napisane, tylko o to żeby umieć pisać w taki sposób o miłości, w jaki nikt jeszcze nie pisał. Wtedy nie będzie to oklepane.
Rekomendowane odpowiedzi