Olesia Apropos Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 karykaturzymy ten obraz miłości naszej zazdrością skośne kwasimy miny nieco pikanterii zaostrza apetyt? pęczniejemy w tej bańce goryczy karykaturzymy trochę tą przyszłość ba-nalizujemy statystyczne dane rozkładamy je na czynniki pierwsze na ciebie i na mnie
zak stanisława Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 niezłe i takie twoje, masz już styl pozdrawiam ciepło
Olesia Apropos Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 dzięki:) miło usłyszeć, ze ma się już swój styl (bez względu na to jaki by on był:> )
zak stanisława Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 czyżbyś sobie nie ufała?
Olesia Apropos Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 no nie wiem :) często piszę olbrzymie gniotki :)
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Bez karykaturzenia zaplusikuję. Co do stylu, to tak się (czysto teoretycznie) zastanawiam: kto tak naprawdę może wydawać opinię o ew. istnieniu "stylu" pisarza - czytelnik, czy sam autor? Chyba rzeczywiście pierwszy musi być zawsze czytelnik:) Pzdr!
Jaro Sław Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zastanowiłem się, i rozumiem, tylko po co to "trochę" Albo na "czynniki pierwsze", albo nie, nie można trochę być i nie być, skoro "nie ma" jak to jest w tytule. Tak na marginesie, jak już decydujesz się na tą "statystykę", to w chodzisz na pole "gospodarstwa domowe", "małżeństwa" i "konkubinaty", prowadzi się też statystykę rozwodów, wieku zawierania związków itp... pamiętam nawet taką statysykę: różnica wieku a trwałość małżeństw, optimum przypadało na 7 lat ze wskazaniem na wiek faceta. (Pomagam czasem pisać różne magisterki, i tak mi się skojarzyło, bo ktoś mnie prosił o pomoc w socjologii.....) Ale rzeczywiście psuje się ta statystyka, jeśli chodzi o związki, oj psuje......
Black Swan Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Olesiu podoba mi sie jak wszystkie twoje wiersze ! pozdrawiam,- swan
Olesia Apropos Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 dziękuję, miło mi niezwykle:)
Rekomendowane odpowiedzi