Pan_Fei Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 zwykłem w łóżku obijać się z ochotą nogę w nogę do góry zagrywać- nie trafiać zależeć na chwilkę i dłuższe nieśpieszne w profile a ja misia bym chciała misiać za uszkiem aż zamruczy kanalia nie nalega
Olesia Apropos Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 widzi się nogi w górę! - dobre na żylaki miłe osobiście sypiam z Misiem pozdr/ o.
Olesia Apropos Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 choć oczywiście nie wzniósł sie Pan na wyżyny;)
Pan_Fei Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miś się nie wznosi, miś ambitny nie jest ;) Pozdrawiam Fei
Olesia Apropos Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 jednakże mój Miś się wznosi i unosi, aż nas ponosi;)
M._Krzywak Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Pan Fei sie rozleniwił i uraczył nas prawie że miniaturką. No - sympatyczne to takie, ale napisze wyraźnie - za uszkiem drapac nie będe :) Pozdrawiam.
Espena_Sway Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 miśki już trochę oklepane, ale nie tutaj. podoba mi się temat i ujęcie - krótkie i na temat. sama jestem do wstawania leniuchem więc wątek bliski :) pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Pan_Fei Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cóż, widać miś misiowi nie jest równy ;) pozdr. Fei
Pan_Fei Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Teraz dostrzegłem dwuznaczność ;] Nie chciałem, aby dwugłos był nazbyt dosłowny. Cóż, chyba jednak zmienię delikatnie ;) (choć perspektywa perwersyjnej niejednoznaczności kusi ;) hmmm… Pozdrawiam Fei _____________________________ PS. Po zmianie widzę, że wyszło jeszcze lepiej (czyt. perwersyjnie)- nie wiadomo ile jest podmiotów- jeden, czy dwa ;)
Olesia Apropos Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cóż, widać miś misiowi nie jest równy ;) pozdr. Fei mój Miś najkochańszy Jest:D
Pan_Fei Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Olesiu nie wątpię ;) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Każdy swego misia ma! ;] Co do lenia, wiersz powstał po nieprzespanej nocy, a to chyba wiele tłumaczy ;) nieprzespanej przez studia, oczywiście :P Pozdrawiam Fei
Olesia Apropos Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Panie Fei nie chcę być uszczypliwa, ale liczyłam na pański komentarz również i w moim podwórku... ;P
Arena Solweig Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 To o takim misiu, Fei- olaboga ! No, no – subtelnie. Jak miś spać nie daje … Czy te bezokoliczniki konieczne – trochę duszą wiersz? Pozdrawiam Arena
Pan_Fei Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;) Co do bezokoliczników, nie dało się ich uniknąć po pierwszej strofie, której wolalbym nie zmieniać (chciałem podkreślić zwyklenie w łóżku ) . Poza tym zależało mi na zmianie czasu między pierwszą a drugą częścią, oraz przekazaniu odrobinkę innego klimatu, na co, jak mniemam właśnie bezokoliczniki mają wpływ. PS. co do olaboga! ;) to zależy jakiego misia Ty masz na miśli ;] Serdecznie Fei
zak stanisława Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 cóż to za zagrywki nietrafone, misiem panie misiem, wybacz ale tak misie na wesoło przejszczytało pozdrawiam ciepło
Pan_Fei Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak już pisałem Stefanowi, zagrywki nietrafione, bo jeden miś chce, a drugi nie ;) Bardzo dobrze, że na wesoło, bo właśnie tak miało być ;) Serdeczności Fei
zak stanisława Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak już pisałem Stefanowi, zagrywki nietrafione, bo jeden miś chce, a drugi nie ;) Bardzo dobrze, że na wesoło, bo właśnie tak miało być ;) Serdeczności Fei zmienić misia, albo misie "zmusić" niech zechce, kurde życie takie krótkie.
Pan_Fei Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A kto powiedział, że ten miś co nie chce ma się gorzej? ;) pozdr./g.
Pan_Fei Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki;) obrzydliwie fajna pointa to jeden z najlepszych komplementów jakie kiedykolwiek dostałem :D Serdeczności Fei
Stefan_Rewiński Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 No napisz, Fei, wreszcie, że miś wyrośnie na dzielnego Jogi i będzie trafiał, pozdrawiam, Stefan.
Rekomendowane odpowiedzi