Aleksandra_Gorg Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dalej już być nie możesz ode mnie, Tuląc się ciałem, myślami daleko. Marzenia kruche jak lód, Dla mnie echo Kry, spadającej Na dno wodospadu. Tańczysz, jak ogień w wiatru podmuchach, Pełzasz, jak język ognia po maszcie, Spalając okręt moich radości, Moją ucieczki drogę, nim zaśniesz. Trzymasz Cerbera- mnie na uwięzi, Boisz się puścić, bym nie zabiła. Stróżując cnót swoich, Twojego ego Ja- respirator tego co było. Nogami w blokach, Biegacz przed startem Energii puszka, mięśni ideał Po snach z kryształu, Sarnich brzdęk kopyt, Po świata życia żarze pobiegnę.
Witold_Adam_Rosołowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 witma Aleksandro - jestem zaskoczony - patrząc na poprzedni iersz i ten - zrobiłaś rzeczywiście dużo roboty - chylę głowę pozdr. W_A_R
Witold_Adam_Rosołowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ale narobiłem błędów w poprzedniej wypowiedzi, he, he zmieniłem klawiaturę i chyba lepiej Aleksandro - "brzdęk" - sugerował bym zmienić , może na "tupot", nie wiem - brzdęk związany jest chyba z jakimś spadaniem czegoś .... jeszcze raz pozdr. W_A_R ps. "świata życia żarze ...." - chyba jeszcze to wygląda jak zbitka trzech rzeczowników - może wystarczy "życia żarze" lub "świata żarze" ...
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Stróżując cnót swoich, Twojego ego nie lubię zaimków, szczególnie w takim zestawieniu Tańczysz, jak ogień w wiatru podmuchach, Pełzasz, jak język ognia po maszcie, (ogień - ognia) - troszę jak dla mnie powtórzonie całe dwa wersy aż, Dalej już być nie możesz ode mnie, - ode mnie wywalić, i tak w domysle wiadomo, że chodzi o pl, a i potem i tak używasz "dla mnie echo"... conajmniej o jedno mnie za dużo, i to piersze spokojnie można wywalić Pozdrawiam, Kai Fist
Aleksandra_Gorg Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wiesz Kai-poezja to zabawa językiem, nie tylko układanie bezokoliczników w trzy-wersowych strofach. Twój komentarz to bzdura.
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. uszanuj to, że każdy może wyrazić opinię odnośnie wiersza, i nie ważne czy ma racje, a personalne ataki są w złym guście i świadczą o czymś, Zdrowia Życzę!!!
Seweryn Muszkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Autorko! Naprawdę chciałem skomentować Twój wiersz, ale przedtem postanowiłem przeczytać, co inni sądzą na jego temat. Widzę, że nie szanujesz krytyki/opinii innych osób, więc raczej daruję sobie wszelkie komentarze. Więcej pokory! Pozdrawiam serdecznie, s.m.
Piotr_Mogri Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 rzeczywiście jak dla mnie zbyt dosłowny...
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Chciałem skomentować, ale chyba nie. Nie chcę dzisiaj wyrządzać nikomu przykrości.
Rekomendowane odpowiedzi