stanislawa zak Opublikowano 30 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Pewien szatanik co nie widział siódmej klasy na dusze ludzkie był bardzo łasy. Zrobił na ziemi raban wielki tworząc z krętaczy lu-cyferki. Poddał ich naukom własnym.
Ewa_Kos Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 poddał ich naukom własnym swój rozumek miał za ciasny albo też był młody gniewny koniuszek miał baaardzo rzewny
Stefan_Rewiński Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 no to teraz krętacze zaśpiewają inaczej a sprytny szatanik autorce zedrze stanik i zagra z nią w bierki pod ciepełkiem kołderki
czarna Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 pewna Lu-cyferia na dusze męskie łasa najpierw słodko kusi, potem z nimi hasa na łąkach, czy w lesie echo jęki niesie kiedy nieszczęśników łapie za...nosa
Ewa_Kos Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 a nosy zwiesiły się ku ziemi chyba poczuły że nic się nie zmieni niech ino teraz nocka nastanie to zaraz co trzeci nosek znów stanie
stanislawa zak Opublikowano 30 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 noski na zimno wrażliwe chyba że będą po piwie, to się zaczerwienią troszkę dziewczynom na broszkę
Stefan_Rewiński Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 po piwie to ja dotykam leniwie ale życzliwie tkliwie ckliwie ale do brzegu dobijam w biegu
stanislawa zak Opublikowano 31 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 bo chmiel ma to do siebie że tylko przez moment jest ci jak w niebie potem ona goła, on płacze bo w biegu trafił inaczej
bajka-bajka Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 po chmielu rzadko ktory moze tylko wzdycha, rece ku gorze unosi i o pomoc prosi
Jarosław Rycina Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 najlpiej jest rano gdy ptaki spiewaja i przenice w swe dziobki zgrabnie zagarniaja wtedy koldra ciepla nic w garach nie kipi wtedy mozna wiele pi pi ripi pipi
czarna Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 rozpi pi ripił mnie Jarosław z rana więc jeszcze ciepła jeszcze rozebrana kołdrę unoszę pełną ciepełka i zapraszam do mojego...piekiełka
stanislawa zak Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 oj, czarne to piekło jak smoła a w samym środeczku pipanna goła kołdrę - też czarną odchyla jak to zobaczył Jaruś - dał dyla i tyla go widziała czarna panna mała
bajka-bajka Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 czarne rakni i slodkosci zapraszaja Jarka w gosci czy sie skusi na te raje chyba tak, bo juz mu staje serce co od dawna samo wzdycha do czarnej co rano
zak stanisława Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 bajka widać podsłuch miała może nawet noktowizor podsłuchała obejrzała no i teraz na świat wyjrzoł wierszyk o miłości
bajka-bajka Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 wierszyk o milosci moja ulomnosci ja nie wiersze pisze tylko slowa lisze co plyna glupota i wielka tepota nic z Bajki juz nie ma bo zycie nierowno wpedzilo ja w gowno
zak stanisława Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 nierówno idzie Bajka przez gówno zamknęła oczy i z obrzydzeniem kroczy zapomniała o tym że gówno czasem bywa złotym. gdy z górki było teraz pod górę ale to przejdzie noś głowę ponad chmurę!
bajka-bajka Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 kroczac z glowa w chmurach myslac o tych gorach posliznela sie Bajka na zlocie co zostalo po kocie padla i jak dluga lezy lecz w swe szczescie wierzy
zak stanisława Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 szczęście jeszcze do ciebie zawita boś ty Bajko wesoła kobita przyjdzie wkrótce taka chwila że w sieć złapiesz swego motyla szczęście nie opuszcza tego- co wierzy w niego
bajka-bajka Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Stasiu Tys jest wpaniala radosna i wiosenna cala ja na motyla poczekam bo szczescia sie nia wyrzekam
zak stanisława Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 czekaj sobie czekaj, wkrótce się obudzą motyle przeróżne:pazie, rusałki, bielinki tylko pamietaj niebieskie motyle nie nudzą marzenia spełni jeden niebieski w sam raz dla takiej jak ty dziew czynki
Rekomendowane odpowiedzi