asia błaszkiewicz Opublikowano 30 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 wszystkie tabletki wydłubać z opakowań tak niby że śmierć (bezczelnie nie sprzątnąć papierka) ślicznotko nie wbiłabyś też żyletki za miękką masz skórę biorąc przykład z najwyższego - zmartwychwstanie a po co? fiołki nie rosną przy kostnicy
stanislawa zak Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 ee tam ,widziałam że rosną i to właśnie fiołki, te pachnące, sliczne, delikatne, na przekór, tuli-pany na pewno nie! pozdrawiam ciepło
asia błaszkiewicz Opublikowano 30 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 a ja nie widziałam, ale jak zobacze to aż zdjecie zrobie
Marian Koń Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 chyba im bardziej miękka tym lepiej idzie ?? brak sensu p.s. limit 72 H pozdrawiam
_ave Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Podoba mi się=) Pozdrawiam cieplutko.
Beenie M Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Nie mój klimat, nie mój świat pozdrawiam ciepło
Rekomendowane odpowiedzi