stanislawa zak Opublikowano 30 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 W rowie przy placku krowim trabancik rozkraczony stoi. Placek krowi zdziwiony pyta owego trabancika - ktoś ty? - jak to? nie znasz mnie? mam wszak koła, jestem samochód,jadę gdzie chcę, nawet do Rizza A na to kupa wesoła - jak ty jesteś samochód, to ja jestem pizza!
stanislawa zak Opublikowano 30 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 samochód i pizza w jednym stali rowie samochód to trabancik pizza to gówno krowie jakże przemądrzałe, a mleka nie daje i myśli że na jego widok każdy przystaje
Aleksander_Szumanski Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 W trabancie,w trabancie Na tylnym siedzeniu Jechałem se pańsko Myśląc o d... Ale to d... O tym też myślało Ino mi kutasika Ślicznie całowało Ino mi kutasika Ślicznie całowało.
stanislawa zak Opublikowano 31 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 prawie go urwało lecz na placek spadło szczęściem nie wkręciło gówna w to i-ma-dło
bajka-bajka Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 rozkraczyl sie trabancik na pizzy przy drodze czy to jego farcik zadumal sie srodze niby zwykle gowno w ktore wszedlem rowno dlaczego wiec mili mnie sie zozkaczyly kola taka dola?
stanislawa zak Opublikowano 31 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 rozkraczyło się autko na kupie a kupa jak to kupa ma go w du..żym poważaniu
Jarosław Rycina Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 pojechali trabantem po pizze zimno ze glowy urwac chce kupili z rekina, dobre byc mialy tyle ze nawet smutne panny sprobowac tego nie chcialy
Wuren Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Trabancik i gówienko - to się trzyma kupy.kontrapunkt: jedno z dupy wyszło, drugie jest do dupy!
stanislawa zak Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 do dupy, nie do dupy ale woziło co niektóre kupy
Rekomendowane odpowiedzi