stanislawa zak Opublikowano 30 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 wypośrodkowali siebie wspólnymi wędrówkami po zakazanych strefach wcale nie niebieskich ciał odurzonych tajemnic ukrytych w zakamarku szalone jazdy konne z rozwianą grzywą w ciemności wnętrza wypełnione jękiem i niebem ciszą specjalnie zmaconą na zamówienie mój koń ma duszę jeźdźca i widzialny cień galopujący w horyzonty ponad słońce myśli takie same w cuglach- słowa tylko w różne prowadzą kierunki (języki?) czekając na następny podszept nieba
Eugen De Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 dwoje wypośrodkowało siebie wspólnymi wędrówkami po zakazanych strefach ciał wcale nie niebieskich odkurzonych tajemnic ukrytych zakamarków szalone jazdy konne z rozwianą grzywą w ciemności wnętrza wypełnione jękiem i niebem ciszą - specjalnie dla mnie mój koń też ma duszę jeźdźca i widzialny cień galopujący w horyzony ponad słońce myśli takie same - w cuglach słowa tylko w różne prowadzą kierunki Pani Staszko, to ja i moje nieznośne poszepty. Pozdrawiam serdecznie i wiesennie w galopie?!
Stefan_Rewiński Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Jako dania na porę lunchu, oba smakowite. Ukłony. Stefan.
Waldemar Talar Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Wiosna robi swoje,plus Waldemar
stanislawa zak Opublikowano 30 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 och, Eugenie właśnie na ciebie liczyłam,(wiersz stary jak świat, poprawiałam go chyba ze 100razy) dzięki serdeczne pozdrawiam ciepło Stefanie, czy aby na pewno? pozdrawiam słoneczkiem
stanislawa zak Opublikowano 30 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Waldku, może i robi komu chce, bo mnie na razie nie.he he pozdrawiam ciepło
le_mal Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Stasiu!wierzę ,że wiosna już przyszła:) Serdeczności.
stanislawa zak Opublikowano 30 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 he he a jakże przyszła z burzami i piorunami, ale nareszcie cisza zapanowała... i w sercach! pa!
le_mal Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 U mnie była ta sama,ale po burzy jest pogoda:) To cieszy.pa!
Ewa_Kos Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Wiosna przyszła, bo się ciepło wszędzie zrobiło.Zrób Stasiu coś z tymi słowami,żeby w końcu szły w jedną stronę. Bardzo na dodać+ Pozdrawiam serdecznie i bardzo wiosennie. EK
stanislawa zak Opublikowano 30 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 na lewo? czy na prawo? chyba jednak wypośrodkuję he he pa! i dzięki
Ewa_Kos Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Myślałam,o tym by szły razem do przodu. Pozdrówka. EK
stanislawa zak Opublikowano 30 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 idą razem ale jednak w dwie różne strony, no(c)óż- samo życie, dzięki Ewuś,pa
Jimmy_Jordan Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Stanisławo! wiersz cudowny! cudowny głównie za sprawą swojego erotycznego zabarwienia, piękne rzeczy wypisujesz... Ino literówkę w słowie horyzonty wypatrzyłem Pozdrawiam
stanislawa zak Opublikowano 30 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Jordanie-( ładnie) trafiony!cieszę sie że przypadł ci do gustu, bo te o erotycznym zabarwieniu zawsze ciężko mi wychodziły pozdrawiam serd. literówka? sprawdzę!tak, brak "T"- dzięki sokole oko!
Espena_Sway Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Stasiu smakowity ten erotkyk. qrcze aż się miłości zachciało - tylko faceta brak :/ pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
adam sosna Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 przyśnił mi się "Szał" Podkowińskiego po przeczytaniu
stanislawa zak Opublikowano 30 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Michale miło ze smaczne, pozdrawiam ciepło
stanislawa zak Opublikowano 30 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Espeno, aż nie mogę uwierzyć, za dużo widać w książkach siedzisz pozdrawiam serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi