Alicja Najdowska Opublikowano 29 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Kiedy jesteś ze mną Trace w płucach dech Jesteś moim snem Kiedy czuję zapach Twój Bicie Twego serca Miękkość Twoich ust Czuję się jak w śnie najpiękniejszym... Czasem trzymasz moją dłoń I chcę mówić, lecz braknie słów, Więc powiem teraz, że kocham Cię... Zawsze byłam sama Teraz mam Ciebie i wiem, że to nie zmieni się... Czas się tu nie liczy Tylko to co łączy nas Więc kochaj mnie "Po świata kres" I bądź szczęśliwszy Od gwiazd na niebie Które na nas spoglądają... Wtedy spełnią się wszystkie moje sny...
Julia Zakochana Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 ehh :/ nie jest dobrze... mówić dlaczego?
M._Krzywak Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Pani Alicjo - niestety wyszedł patetyczny banał - zawsze prosze brac pod uwagę odbiorce, kilkunastu czytelników, których takie rzeczy raczej nie interesują. W dodatku forma słaba, treśc pełna frazesów, to ciągłe : Ty, Ty, Ty... A niechże sobie będzie jaki chce, nam ta wiedza jest zb ędna. Kiepsko. Pozdrawiam.
John_Maria_S. Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Brawo Ala!!!Piękny wiersz.Po co masz brać pod uwagę odbiorcę? jesteś poetą rzymskim piszącym dla Nerona czy rzemieślnikiem?Piszesz to co czujesz. Czyż nie!?
mikołaj chrobochek Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 o jezu słodki, nie mam na to siły. czy to nie przypadkiem kawałek mandaryny? nawet nie pozdrawiam
Alicja Najdowska Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wow...ktoś mnie docenił.... dzięki :D
Rekomendowane odpowiedzi