stanislawa zak Opublikowano 29 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Pewna pani z Ostrejłączki, rozwijała kwiatom pączki. Z wielkim zaangażowaniem skończyła pączkowanie na oddziale noworodków bez obrączki.
Ewa_Kos Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Jak mi nie odpowiesz w gadule to te pączki do ciebie przemówią czule piszę do ciebie od wczoraj piszę i tylko te głupie klawisze słyszę
Veronique Sijka Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 pączkowanie, rozmnażanie znak że zima panowanie kończy, czas wysłać list gończy za wiosną
stanislawa zak Opublikowano 29 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 wiosna u mnie była przebiśniegi zostawiła za to ja w podzięce zaszyłam jej dziury w sukience. od jutra moja wiosna będzie bardziej radosna zaśpiewa skowrokowo, żurawiowo na każdą ptasią nutę przegoni smutek słońcem da po oczach wysuszy błota i na wierzbie kota
Stefan_Rewiński Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 dzięki pączkom pani owa obłowi się becikowym
stanislawa zak Opublikowano 30 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 becikowe- dziś a jutro co? gdy ktoś ma w głowie pstro becikowego też za mało coby sie poszaleć chciało
Stefan_Rewiński Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 może szepnąć białogłowie niech z pąkami nie ustaje znowu będzie becikowe niech się bawi póki staje
stanislawa zak Opublikowano 30 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 białogłowie staje w poprzek -nie dam się nabrać- chłop jej rzekł
czarna Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 rozpączkowało się towarzystwo wiosennie i radośnie pójdę zobaczyć czy już są pierwsze pąki na sośnie albo na wierzbie lub też na kalinie wiosna wszystkim stworzeniom pączuszki rozwinie
stanislawa zak Opublikowano 30 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 kalina na pewno sama jak pączuszek młodzitki, słodzutki, taki mlody duszek a prawdziwe pączki widziałam na kasztanie jeszcze chwilka jeszcze moment i kasztanowiec kwieciem stanie
bajka-bajka Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 kasztaniec kwiatem stanie potem obrosnie kolcem beda ubaw mialy panie z takim bolcem
stanislawa zak Opublikowano 31 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 takich bolców będzie wiele jeden w sobotę drugi w niedzielę reszta do sprzątania i do prania
bajka-bajka Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 bo z bolcami to jest zycie jeden pierze, drugi skrycie mysli tylko o jednym koniku zwiewnym
zak stanisława Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 gdyby tylko o koniku to nie byłoby tyle krzyku ale myśli o jedzeniu, a potem o leżeniu i jak skóra z dzika leżąc ,jeszcze fika
bajka-bajka Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 fikaja bolce daremnie i cos gotuje sie we mnie czy dlatego ze laza? czy za te skorke nieswieza?
zak stanisława Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 bajko, nie gotuj nic w sobie bo zgotujesz serce na twardo i zjemy je z musztardą
bajka-bajka Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 ja zawsze musztarde do miecha dodaje , bo lubie niezmiernie serducho co gozko steka gotuje sie zarem we mnie dam ja sprobowac kazdemu mojego wnetrza kawalek nie ujmnie to przeciez memu cialkowi tak w poniedzialek
Rekomendowane odpowiedzi