mikołaj chrobochek Opublikowano 27 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 toć to mgła omgliła wieske, niebo postawiło kreske, toć to hońba dla niebiosy, że kropelków dali stosy, uhaha uhaha! odejdź, odejdź mgiełka zła! zimno, cimno, cimno, zimno, toć wiosennie być powinno! wsioki wszelke in wieśnioki, het do tańca, użta w skoki! hopsa hejta,hopsa ha, wieśniok na mgłe sposób zna. zara przejdzie to kropidło, wsiokom wszystkim jeno zbrzydło!
stanislawa zak Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 cha cha cha, chrobotku, zdolnyś bestyjo jedno!
Dżygita Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 nie wiem co to wieske niby mgła na oczy padła mogą być pchły niebieskie co ucekły dziecku z jadła może też być pani z pieskiem co ją taka mgła dopadła sam już nie wiem co by jeszcze napisać pod dziecięcym wierszem pozdr. D
mikołaj chrobochek Opublikowano 29 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 dzięcięcy wiersz, kolega to chyba nie zauważył że ten dział nazywa się piaskownica lub limeryki. jak pan szukasz coś dla swojego wygórowanego ja to do p albo z.
mikołaj chrobochek Opublikowano 29 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 a liryk taki miał właśnie być! wieske-wioske
Dżygita Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 to nie wygórowane ''ja'' prawie każdy tak ma nie wiem tylko czemu unosisz się tak po mojemu? kiedy młody byłem też tak się unosiłem teraz po czasie wiem to unosić sie nie ma co każdy pisze co chce Ty też na tak mówisz- nie albo przyznajesz święcie czytając cudzy wiersz że nie masz o nim pojęcia wiem ile masz lat przed Tobą cały świat korzystaj z tej młodości miej tylko same radości pozdr. D
mikołaj chrobochek Opublikowano 30 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 zachowaj swą wiedzę dla siebie, i nie odwiedzaj mnie więcej, i nie na tym polega świat kto ile ma lat każdy może troch ę lepie j troch ę gorze j
Rekomendowane odpowiedzi