M._Krzywak Opublikowano 26 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 czasami chwila chwieje się bezszelestnie zdziwiona czasem który porywa rozbija na atomy niebo skrzy się wtedy tysiącem barw wtedy też Aniołowie witają przybyłych czasami noc lśni rozjaśniona tak czarodziejsko śpią ptaki zupełnie ogłuszone cieniej wśród drzew lśnią liście Selene wschodzi wtedy też Demony witają zakochanych…
Eugen De Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 czasami chwila chwieje się bezszelestnie, zdziwiona czasem, który porywa - rozbija na atomy. niebo skrzy się w tysiące barw, wtedy też Aniołowie witają przybyłych. czasami noc lśni rozjaśniona - czarodziejsko śpią ptaki zupełnie ogłuszone, cieniej wśród drzew lśnią liście, Selene wschodzi, wtedy też Demony witają zakochanych… Michale tak bym ci poprzestwiał, gratuluje wyczarowanej atmosfery. Pozdrawiam.
M._Krzywak Opublikowano 26 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To jeden z moich nielicznych liryków, zatem niech juz zostanie jak jest - probowałem dac w miarę regularną formę, ale i tak wielkie dzieki za wgląd. Pozdrawiam.
Tali Maciej Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 czuć powiew wiosny, dużo w tym impresji- imaginacji- liryczności i nawet te anioły jakoś tak się nie rzucają w oczy jak dla mnie sielankowo napisany liryk odemnie PLUS pozdrawiam
Stanisław Kamykowski Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 nakreśliłeś przyjemną sytuację liryczną, więc plusuję za ten wiersz pozdrawiam:-)
le_mal Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Lubię taki klimat,ale proszę wyjaśnij , czy mowa o demonach dobrotliwych, czy o tych be?
M._Krzywak Opublikowano 26 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 No właśnie to miałem na myśli - zasugerowac sytuacje, a nie namolnie ją wbijac - to po prostu była próba, która nawet wyszła, hehehe. Dzięki i pozdrawiam.
stanislawa zak Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 nawet księżyc to Selene,bogini dająca seledynowe dziwne światło liryka piękna pozdrawiam ciepło
M._Krzywak Opublikowano 26 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To kupuję lutnie w takim razie i idę wyc pod okna umiłowanej :) Dzięki wielkie ! pozdrawiam.
Ewa_Kos Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 heh niedziela i ciężki dzień ale zdążyłam chyba na czas; ładna ta liryka i dobrze, że jest anioł mam do nich słabość, z przyjemnością plus na nowy czas letni. Pozdrawiam serdecznie. EK
Ewa Rajska Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 no, miło tutaj:) te anioły wytwarzają ciepło, a Selene miły, wiosenny chłodek:) wszystko, co ma lśnić, lśni, co ma być czarodziejskie-jest:) no, próba wyszła jak najbardziej:) pozdrawiam cieplutko! ER
M._Krzywak Opublikowano 26 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 :) :) :) Dzięki i pozdrawiam.
Smok Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 nie dziękuj bo jeszcze ja nie czytałem :P
M._Krzywak Opublikowano 26 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ha. Smoczysko się przebudziło :)
Smok Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ha. Smoczysko się przebudziło :) nie na długo, zaraz znowu ide spać gdzieś tam w samotne wieczory;(
elza sta Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 a już myślałam ,że żaden z Pana liryk miło zaskoczona
jacek_sojan Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 po przeczytaniu pańskiego wiersza demony mnie witają; zaznaczam, są mało liryczne, a wręcz na przeciwko, i dają odpór; J.S.
Rekomendowane odpowiedzi