Kwiat Pomarańczy Opublikowano 25 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 spisalam sie na straty lecz w gre nie wchodza raty bo to nie tylko szaty, nie te klimaty choc czasem uchodze za szmate i mam w dupie tate a w głowie do walk słów mate to pierdole gre pozorów i jebanych ziomów mechaników i ekonomów niech gdzie indziej znajda zone mimo ze w uczuciach tone!
Kwiat Pomarańczy Opublikowano 25 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 to taki freestyl był:P zabawa słowami między przechodniami:P moze znajdzie sie tu jakis producent hiphopowy ;)
stanislawa zak Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 po zwolnieniu za kaucją trafiłem z celi do pustej sali oddech śmierdział w moim odczuciu zaczadzę śmierdzieli żeby wiedzieli z kim do czynienia mieli cha cha cha to ja czarnuch waszej ulicy śmierdzicie wszyscy tak jak ja- ja! ale jaja jak berety tej waszej blondyny o rety! i co Pomarańczku? pozdrawiam ciepło
Kwiat Pomarańczy Opublikowano 25 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 chociaż śmierdzieli w głowie coś mieli lewy sierpowy mi odwineli i mną lekko potrząsneli w szpitalu mą pustke w głowie rozkminili tę pustke od palenia ziela co wszystkich rozwesela lecz mi skichę zrobiło i do odsiadki się przyczyniło czekam na ripostę bo to walka na rymy, kwintesencja mojej dziedziny ;) miłego wieczoru życze- prawie wiosennego, mimo braku pogody udanego
stanislawa zak Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 aleś mi dała do wiwatu, i weż sie człowieku wychyl więc jak zabawa to zabawa: jak chcesz jak czujesz tak w tańcu wirujesz nie widzę zmian lecz ruszam w tan pis to let mój strzela sam ja go mam ty go masz tylko trzymaj twarz tak powinno być zeby od pączków tyć tyci tyci trawy daj to twój raj i mój wszystko chuj warte bierz tę kartę i sam graj to tylko twój raj
Cien Marzen Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 znjade Cie wszedzie nic więcej nie będzie nie siądę na grzędzie nie będę miała grypy jak toruńskie łabędzie wyciągnę szyję, którą dość często myje zostane raperem i tego nie zmienie to moje przeznaczenie ;) może także i twoje gdy we dwoje w katarzynie siedząć rymy przez zęby cedząc tworzymy dobrze sie bawimy nie wierzymy ze osoby o których mowimy to te same, które przy nas żyły ;) w czwartek urodziny siwa ;)
Rekomendowane odpowiedzi