joaxii Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 lubię patrzeć jak śpisz. mogę wtedy wyjąć twarz z ram wyłączyć ogrzewanie i spokojnie udawać że nie żyjesz czerstwe słowa kruszę w mowy pożegnalne mój czas zagubiony kładę na zatrzaśniętych powiekach twojej trumny sobie zostawiam otwarte drzwi i widok ciebie jak śpisz
Adam_Miks Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Trzecia zwrotka oj kurczę jaka dobra!!!! Wiersz też.Sobie zostawiam....
Włodzimierz_Janusiewicz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 okropieństwo! jak można tak wogóle myśleć! Strach bym czuł. ość bym czuł w gardle.
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 no no, poczułem zimność, chwilę zawieszenia w przestrzeni myśli, Pozdrawiam, Kai Fist
Witold_Adam_Rosołowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 piękne - wrzucam go do ulubionych pozdr. W_A_R
Kasia Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Tak sobie spokojnie wyjmę i włożę go do ulubionych i będę udawać, że go tam nie ma (wiersza) Pozdrawiam Kasia
joaxii Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Raczej to Panu nie grozi. A poza tym preferowałabym bardziej rzeczowe komentarze.
BeZDoMnA_ŁzA Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 no joaxi.. :) dla mnie bomba... ..chociaz sama nie lubie patrzec...ech.. "czerstwe słowa kruszę w mowy pożegnalne mój czas zagubiony kładę na zatrzaśniętych powiekach twojej trumny "
joaxii Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dziękuję bardzo wszystkim za komentarze. Szczególnie Kai Fist i Włodzimierzowi Janusiewiczowi - za odczytanie tego, co próbowałam przekazać. Czasami życie bywa bardzo skomplikowane... ;) Pozdrawiam, j. [sub]Tekst był edytowany przez joaxii dnia 12-12-2003 15:06.[/sub]
Rekomendowane odpowiedzi