Yasioo Zimiński Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to o Pani Dorocie mi się nie podobają. by Chuck Norris:) Yaasio - a ty chcesz uczyc, co ma się komus podobac, a co nie ? Przerabiasz się na kolejnego zwiastuna nowej poezji ? to powodzenia. panie Michale, po co te ataki? nie bawie się w żadnego zwiastuna i nikomu nie robie złośliwości. przekomarzałem się z le mal, ale nikt do nikogo nie miał pretensji - zakończyło się pozytywnym akcentem z obu stron ->:) i tyle. nie rozumiem pańskiego zachwania...
M._Krzywak Opublikowano 22 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Yaasio - a ty chcesz uczyc, co ma się komus podobac, a co nie ? Przerabiasz się na kolejnego zwiastuna nowej poezji ? to powodzenia. panie Michale, po co te ataki? nie bawie się w żadnego zwiastuna i nikomu nie robie złośliwości. przekomarzałem się z le mal, ale nikt do nikogo nie miał pretensji - zakończyło się pozytywnym akcentem z obu stron ->:) i tyle. nie rozumiem pańskiego zachwania... a to jak zwykłe przekomarzajki, to nie ma sprawy. Bo juz byłem przekonany, że Le Mal została zaatakowana i rzuciłem sie w obronę. Ech, ta wiosna :)
le_mal Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Dzięki Ci Michałku!a wiersz mi się podoba co by tam Yasioo nie pisał:) pozdrawiam.
Oscar Dziki Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kilka jeszcze zastrzezen, ale nie chce mi sie:
M._Krzywak Opublikowano 22 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Oscar - dzięki za wizytę, jedno moje zastrzeżenie - "to gdzies daleko" było zamierzone -świadczy to o takiej prostocie peela, dochodzi to tego konwencja bajki - gdzies daleko - i dlatego ten obarz 3 strofy jest tak absurdalny, wręcz bez sensu. To tyle w kwestii wytłumaczenia sie z tego pomysłu. Pozdrawiam.
Vera_Ikon Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Krzywak! Cos Ty na końcu zrobił? Bylo fajnie, ale końcóweczka sie rozjechała. technicznie - nie wiem czemu - jakoś mi nie podeszła. Ma swój urok, ale jakoś takoś dziwnie. Niekompatybilne warsztatowo chyba, bo merytorycznie jak najbardziek :) Całość całkiem przyjemna w odbiorze. pozdr Weronika
M._Krzywak Opublikowano 23 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rozbiłem końcem całośc, to fakt-ale specjalnie :) Dzięki za odwiedziny. Pozdrawiam.
Piast Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Temat może i dobry, ale wykonanie fatalne...Nie wiadomo, czy rytmu się trzymasz, czy nie ... Popracować trza nad nim i coś dobrze czytającego się wyjdzie z tego na pewno. Może jak wrócę z roboty... Pozdro
Ewa_Kos Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Michał w ostatniej zwrotce brakuje mi rymu delikatnego, bo temat bardzo mi leży i jest taki dzisiejszy. Pozdrawiam wiosennie. :))))) EK widzisz teraz doczytałam,że to zamierzone; no skoro tak, to ok.
Beenie M Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 jak dla mnie rytm się gubi dosyć często...biorąc pod uwagę talent Autora, oceniam jako słabe przyłożenie się do pracy pozdrawiam serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi