Andrzej Bonifacy Opublikowano 20 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Przez zauroczenie mam dla ciebie frezję, bo wdychasz natchnienie, wydychasz poezję.
mikołaj chrobochek Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 bardzo fajna miniaturka. użekająca. bardzo badzo. ale ja proponuję jednak do piaskownicy. bo to właściwie takie na kartę z życzeniami. pozdro:)
stanislawa zak Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 he he a jesli wdycham goź-dziki? pozdrawiam
Anna Maria K. Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Aż się rozmarzylam, kto by nie chcial wdychac natchnienia i wydychać poezji... :] Ciekawe, na + Pzdr.
elza sta Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 ,,Pani pachnie jak tuberozy to nastraja i to podnieca a ja lubię zapach narkozy szczególnie gdy jest kobieca" ten klimat....miłe
Andrzej Bonifacy Opublikowano 21 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Dzięki za ciepłe przyjęcie. Od dawna tu nie zaglądałem, więc zacząłem od tej protej miniaturki. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi