adam sosna Opublikowano 20 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Pisanie wiersza Powinno się zaczynać Od tytułu Co zrobić Gdy tytułu nie ma? Nie pisać?
stanislawa zak Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 a co zrobić jak jest tytuł a treść szwankuje? he he, adamie pozdrawiam ciepło!
Dariusz Sokołowski Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. brzmi jak dogmat
adam sosna Opublikowano 21 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Dogmat? Ze znakiem zapytania? Wyobraźnia! dwa znaki
adam sosna Opublikowano 21 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 stanislawa zak ja to wiem? Nie wiem o treści
Dariusz Sokołowski Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zerknij Przyjacielu. Do czego ja to napisałem? Podsuwasz naprzód niezweryfikowaną tezę. Nie można jej przyjąć bez weryfikacji. Aż takim posluchem to sie nikt nie cieszy. Dlatego dogmat. Następnie do tego niy aksjomatu używasz logiki. A potem podniecasz się sofizmatem. Ba. jeszcze nakazujesz używać wyobraźni. Żenada. W najlepszy wypadku rymnąć i do limeryków. Stać Cię na więcej. A czemu ja się tak sierdzę. Przecie to warsztat. Pozdrawiam uczenie. Hihi.
adam sosna Opublikowano 23 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Dariusz Sokołowski "Pozdrawiam uczenie. Hihi." dzięki wielkie za "Hihi." najbardziej powinienem napisać:: Pisać? Nie pisać? Wielkie to pytanie. Mógłbym zostać oskarżony O wtórność podzięki
Dariusz Sokołowski Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Grunt, Sosno, to poczucie humoru. Pozdrówka
Rekomendowane odpowiedzi