piotrbierzynski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 śmiechy wrzaski braw lawiny dekolty dam słodyczy smak dziatwy rozdziawione gęby po zwierzętach tylko ślad nagle gwar jak błysk przeminął w jeden już punkt wpatrzony widz wchodzi on nieustraszony dzisiejszej ceremonii mistrz clown samotnie usiadł z boku tępy uśmiech z ust już starł gdzieś uleciał smak lizaka ręka dziecka w pustce trwa w ciszy słychać głos modlitwy werbel wnet zagłuszył go serce śmiałka chwyta gardło strzał pudło
natalia Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dynamiczny, przepełniony ciekawymi obrazami...świetny moim zdaniem :) klaun bym tylko napisała w trzeciej zwrotce,która jest najlepsza... jak i zakończenie. Serdecznie pozdrawiam Natalia
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Do uwag oyeya jeszcze jedna. Serce podchodzi do gardła. Za gardło raczej chwyta strach. I to wszystko :) Pozdr.
piotrbierzynski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dzięki za komentarze oyey-te dwa wspomniane wersy owszem trochę zgrzytają,sorki, szacuneczek-piotr
Kasia Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Cyrk i clown nie zawsze są śmieszni. "...gdzieś uleciał smak lizaka ręka dziecka w pustce trwa w ciszy słychać głos modlitwy..." -ta cisza w tym momencie zaistniała... oczywiście dla mnie :) Inne interpretacje pozostawię sobie samej Pozdrawiam Kasia :)
Tadeusz_Hutkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Rzeczywiście , bardzo dobry - gratulacje
Piotr_Mogri Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nie wiem czy to mój nastrój ale jakbym słyszał Młynarskiego... interesująco ukazana chwila "clown samotnie usiadł z boku tępy uśmiech z ust już starł gdzieś uleciał smak lizaka ręka dziecka w pustce trwa" - wyczuwam dramatyzm... pozdrawiam Piotr Mogri
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Takie twoje wiersze wlasnie lubie..Szkoda ze nie rymuje sie w calosci
Witold_Adam_Rosołowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ale tu dynamiki - powiem krótko - przeczytałem ale na punkcie wiersza nie oszalałem - nie nawidzę marszruty - mimo wszystko wiersza nie potępiam - pozdr. W_A_R
Rekomendowane odpowiedzi