Vera_Ikon Opublikowano 14 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 pustką źrenic odprowadzam słońce na zachód od losu jest jeszcze szansa ktoś wyrwał pióro białemu krukowi pisuje teraz o zakazanym podobno jest wziętym poetą i czyta z ludzkich twarzy suma przeciwieństw nie wyszła na zero ze zjawisk nielogicznych to jedno miało dla mnie sens na chwilę realność przestała uwierać nie dbam o dobre stosunki z sumieniem milionów nie zadowolę jak pościeliłam tak teraz zliczam te wszystkie barany a one skaczą przez płot i wierzą w przełomy zasypiam czarną owcą w rodzinie niewierna logice ufam że nasze wyobrażenia są wymiarem innej rzeczywistości których drzwi nie otworzę i tak zastaję przedwczoraj [10.03.2006.]
Eugen De Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 pustką źrenic odprowadzam słońce na zachód od losu jest jeszcze szansa ktoś wyrwał pióro białemu krukowi pisuje teraz o zakazanym podobno jest wzietym poetą i czyta z ludzkich twarzy - suma przeciwieństw nie wyszła na zero ze zjawisk nielogicznych to jedno miało dla mnie sens na chwilę realność przestała uwierać nie dbam o dobre stosunki z sumieniem milionów nie zadowolę jak pościeliłam tak teraz zliczam wszystkie barany----------- wszystkie literówka, bez "te" a one skaczą przez płot i wierzą w przełomy zasypiam czarną owcą w rodzinie niewierna logice ufam że nasze wyobrażenia są wymiarem innej rzeczywistości które drzwi nie otworzę i tak zastaję przedwczoraj Poszeptałem sobie na ten temat w ten sposób. Pozdrawiam.
Ewa_Kos Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Zawsze mi się podobały Twoje wiersze i ten do takich należy;temat bardzo ciekawy i interesujący. Pozdrawiam serdecznie. EK
Vera_Ikon Opublikowano 14 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Euden, Dzięki za literóweczkę. Twoja koncepcja nie jest zła, ale zmienia się dla mnie sens, więc pozostanę przy swoim :) Dzięki Ewo, cieszę się, że ciekawie :) pozdr serdecznie
Tali Maciej Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 wzietym - tu chyba też literówka wiersz daje do myślenia i ogarnięcie całości u mnie trochę potrwa, muszę jeszcze z dwa razy poczytnąć, wtedy coś jeszcze dopiszę pozdrawiam
Alexsandra Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 hmmm...podoba mi się, duży plusik.:)
stanislawa zak Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Weroniko! twój wiersz jest jakgdyby odpowiedzią na moje niemoje "stroski"i powiem Ci że jest baardzo,czynisz postępy, pozdrawiam rozbita w sobie,ES!- "ufam że wszystkie wyobrażenia są wymiarem innej rzeczywistości", nie są moje!
Vera_Ikon Opublikowano 14 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stasiu, trochę jest :) Nie rozbijaj :) Lepiej spokojnie rozłożyć na czynniki pierwsze ;) pozdr serdecznie
Vera_Ikon Opublikowano 14 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Tak czy owak z drzwiami problem :) Alter - bardzo dziękuję za zwrócenie uwagi, bo przyznam, że sama bym nie zauważyła. Cofam się. Przyda się kilka lekcji z początkowych klas podstawówki :) Tali M - :) Tobie też dziękuję. Takie są skutki działania bez autokorekty. Wstyd! Wstyd! Spuszczam wzrok. Alexandro, dzie wuszko - Wam też, za odwiedziny i własne zdanie. pozdr serdecznie Weronika
Espena_Sway Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Wero, jak dla mnie w tej formie i treści. trafiłaś w sedno, cóż tylko zaplusować pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Rekomendowane odpowiedzi