Tomasz_Biela Opublikowano 12 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 dlaczego od razu brać pod uwagę że ktoś bierze mimo iż z oczu to flegmatyk się zwie i rusza po swojemu człowiek rozkojarzony w skojarzeniach a drugi do nas ‘brałeś coś dzisiaj ?’ albo prowokator otoczenia nałóg szare komórki przesącza gorzej niż narkotyk zachowanie jak ćpun nawet jeśli jesteś sobą heroina ludzkich dawek uzależnia niewinnych narkoman ma odwagę na złoty strzał wiedząc że przed był tylko podejrzeniem teraz po gadce i gestykulacji zabraniają się spotykać
Piast Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Tomku, czy to z własnego doświadczenia? Coś mi się zdaje, że tak, bo czemu miałbyś się za kimś ujmować? O rany, nie! nie! Ja po prostu nie zrozumiałem>>>
Tomasz_Biela Opublikowano 12 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o rany to współczuję twojej wyobraźni i skojarzeniom bywaj
Smok Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 hehe wiesz, że jak zacząłem czytać ten wiersz to nie wiedziałem, że to Twój? poprostu nie zwróciłem uwagi na autora. po trzech wersach juz wiedziałem, czyje to dzieło. charakterystyczny jesteś, to się nawet chwali. za wiersz 4+
M._Krzywak Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Tomku - czytałeś na głos ? Przeczytaj 2 wers, zrozumiesz, o co mi chodzi. mam wrażenie, że trzeba trochę go wygładzic mimo wszystko. Pozdrawiam.
Tomasz_Biela Opublikowano 12 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a za twój komentarz 5 :) dzięki bywaj
stanislawa zak Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 kupuję- szare komórki przesącza/...i gorąco pozdrawiam>ES
Tomasz_Biela Opublikowano 12 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. się pomyśli niech sobie leży bywaj
Tomasz_Biela Opublikowano 12 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. szkoda że nie cały wiersz ale dobrze że ten fragment bywaj
stanislawa zak Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Tomku, cały jakoś mi nie ... za smutno mi dziś,
Nocny Motylek Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 wiersz strasznie depresyjny. wydaje sie taki brudny. strasznie sie czuje po jego przeczytania. tak naprawde to wywarl na mnie wrazenie, ale nie chce do niego wracac. przykro mi Tomaszu. pozdrawiam /kasia
Vera_Ikon Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Ja też kupuję. Nieźle pan deal-ujesz słowem, nieźle :) Mi się podoba. Zastrzeżeń brak. pozdr Weronika
Tomasz_Biela Opublikowano 13 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. żadne przykro jak uderzył w umysł to dobrze a jak się boisz wracać to też dobrze bo chyba dobrze jak tak oddziałuje bo tak też trzeba ;) bywaj
Tomasz_Biela Opublikowano 13 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to ja tylko podziękowania przemycę dla ciebie ;) bywaj
Espena_Sway Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Bielaczku, już w warsztacie się wypowiedziałam, poza tymi kilkoma zmianami, jest git. tym bardziej jak znam okoliczności, plussuję Łejeczka z R :*
Rekomendowane odpowiedzi