Stefan_Rewiński Opublikowano 4 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 nocą panie rewiński to moja nieboszczka przyszła na biało calutka pod welonem i mówi żem jeszcze tego panie a we wsi baby same i żebym ruszył tyłkiem to pan też możesz idziemy szkoda czasu
Tramp Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 nie widzę tu w ogóle poezji ale oczywiście każdy ją po swojemu chce pojmować i tworzyć
Arena Solweig Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 No, Panie Rewiński - wiosną trzeba się ruszyć ! Wiosnę przywitać ! Poetyckim słowem. Ładne te dialogi z rewińskim i jego świtą, mają swój urok. Tak po prostu - prosto z mostu. Pozdrawiam serdecznie Arena
Dżygita Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 panie rewiński nie wróci już ona ponisło babę takie już one panie i nic tu po nas
Jimmy_Jordan Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Pana wiersze wszystkie ostatnimi czsy stefanie na wzkroś erotyczne czy brak panu panien? A i te komentarze seksem wciąż wymiotują cóż za ciąg wydarzeń co i psychikę ztrują? Odpowiedz panie poeto co obudziło w panu lwa? i gdzie pan tak za kobietą aż serce "twu!"- spluwa Pozdrowienia Jimmy Jordan
Stefan_Rewiński Opublikowano 4 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cześć Arenko, dzięki za słówka urocze. Pozdrawiam erotycznie.
Stefan_Rewiński Opublikowano 4 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cześc Joasiu, tęskno mi do Ciebie, całuję.
Stefan_Rewiński Opublikowano 4 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ach, te baby, dz.
Stefan_Rewiński Opublikowano 4 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Jimmy za wiersz. Jestem za erotyzmem w poezji oraz w życiu, co praktykuję zawzięcie.
Roman Bezet Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...że starcza Ci jeszcze czasu na POEZJĘ? ;D No i taka ona; między pomiędzy jakaś. Poeta powinien cierpieć, tęsknić, włóczyć się po pustkowiu (sowjej wyobraźni). Ale to sprytny sposób na zaoszczędzenie wydatków na zakup tygodników ogłoszeniowych, no i jaki honor: na wiersz kobietę złowić ;))) dyg b PS. Rozwodniłeś te monologi, coś nowego trzeba wprowadzić: może wiosenne prace polowe? :)
Ewa_Kos Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 O! to jest myśl. Te prace są budujące w każdą stronę. Pozdrawiam. EK
Stefan_Rewiński Opublikowano 4 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...że starcza Ci jeszcze czasu na POEZJĘ? ;D No i taka ona; między pomiędzy jakaś. Poeta powinien cierpieć, tęsknić, włóczyć się po pustkowiu (sowjej wyobraźni). Ale to sprytny sposób na zaoszczędzenie wydatków na zakup tygodników ogłoszeniowych, no i jaki honor: na wiersz kobietę złowić ;))) dyg b PS. Rozwodniłeś te monologi, coś nowego trzeba wprowadzić: może wiosenne prace polowe? :) Posiałem 30 arów żyta, będzie zytnia w czerwcu, czy może być?
Stefan_Rewiński Opublikowano 4 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak dobrze, że jesteś Ewo. Wiesz jak wyglądają kwiaty w rękach klęczącego mężczyzny?
Ewa_Kos Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 bardzo piękny i budujący widok; przecież wtedy idzie ku lepszemu...Pozdrawiam serdecznie. EK
Stefan_Rewiński Opublikowano 4 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Nie poniewieraj tak bardzo Ewo. Mam duszę poety, tylko to ciało durne....
Stefan_Rewiński Opublikowano 4 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cześc Joasiu, tęskno mi do Ciebie, całuję. tęsknota dobrze robi poetom podobno ;) buźka Baba a ma rację, co Ty Panie czynisz?
jacek_sojan Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 panie er - zdecyduj no się pan, co właściwie chce: dzieciny czy baby, bo boćki nadlatują, więc jak w pańskim wierszu - "szkoda czasu"! - na gadanie, a tym bardziej na pisanie; -"trza się ruszyć" ! a wiersz jest pańskim wierszem, wiarygodny, podoba się; J.S.
Stefan_Rewiński Opublikowano 4 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Dz Jacku, nawet nie wiesz jak mnie podparłeś.
Stefan_Rewiński Opublikowano 4 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...że starcza Ci jeszcze czasu na POEZJĘ? ;D No i taka ona; między pomiędzy jakaś. Poeta powinien cierpieć, tęsknić, włóczyć się po pustkowiu (sowjej wyobraźni). Ale to sprytny sposób na zaoszczędzenie wydatków na zakup tygodników ogłoszeniowych, no i jaki honor: na wiersz kobietę złowić ;))) dyg b PS. Rozwodniłeś te monologi, coś nowego trzeba wprowadzić: może wiosenne prace polowe? :) Kurwa, Bogdan Ty napisałes wiecej słów opr. i perdolisz że ja rozwadniam. No nie Stary.
Rekomendowane odpowiedzi