jacek_sojan Opublikowano 25 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 za nogę dam się złapać nie będę fcale płakać; lecz ręki - Ręka Boska! w tej wolę trzymać oskard. :) J.S.
Dora Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja rybki i chomika
jacek_sojan Opublikowano 25 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 a ja szajbe co mrukoli i jak kotka wciąż swawoli zeźre rybki i chomika kotlet zrobi też z królika ! J.S.
Ewa_Kos Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 a ja mam 12 kotów 2 psy i 100 kłopotów EK
Dora Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ewka to pewnie śpisz na parapecie bo tylko tam jest wolne miejsce ;)
Stefan_Rewiński Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 co tam koty kanarki albo piesy czy tam inne biesy ważne baby aby aby chłopy miały kiesy a nie jakies esy floresy
stanislawa zak Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 ty masz kotka, ja króliczka, osowiała to samiczka choć futerko miękkie ma smuci się, bo żadna z niej kotka.
Stefan_Rewiński Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 ja tam na kotki mam zwrotki a jak taka smutna to i zwrotka bałamutna
jacek_sojan Opublikowano 25 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Na poduszce u mnie osobliwie szumnie Kto mnie na niej złapie usłyszy jak się chrapie Po czar mej dzie wuszki sięgnę pod poduszki Gdy złapię ją za wąsy łóżkowe będą pląsy :)))) J.S.
jacek_sojan Opublikowano 26 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 rzecz poetuf marzyć byle się odważyć więc nie kuś mnie panna bo będzie wspólna wanna a po wannie kielich co łoże nam pościeli i swój czar objawi wśród snów białych pawi dzie wuszka choć myszata wszystkich grzechów warta a Sojan z kotem w głowie starmosi - co się zowie! :) J.S.
jacek_sojan Opublikowano 26 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 każda idiotka ma w głowie kotka co jak maskotka wdzięczy się słodka na słodycz łasy robię zapasy by słodycz cmoktać na widok kotka :) J.S.
Eugen De Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Panie Jacku! I Pan dał się złapać na haczyk "częstochowskich" rymów i zabaw zaśmiecających portal "Z" i nie tylko!? Nie popieram! Widzę dużo ironii, ale to nie usprawiedliwia. Pozdrawiam.
Roman Bezet Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Panie Eugeniuszu! Gratuluję trzeźwości oka i umysłu. Świat na krawędzi, zatory lodowe, grypa ptasia, rzecznika znowu nie przegłosowali - a tu hulanki i swawole! Prawdziwa poezja w potrzebie, a Ty mały rycerzyku figlujesz w alkierzyku? No. dyg b Jacku - z babą zawsze placek, z kotem czy bez kota ;) [color=red]Q[/color]
jacek_sojan Opublikowano 26 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Eugen De.; Wiszę na haczyku częstochowskich rymów - czy mnie to ma bawić - ty mi o tym nie mów; w każdą się konwencję dla śmiechu wpisuję, śmiech, ten skarb beztroski, chwalę i szanuję! :):):) J.S.
jacek_sojan Opublikowano 26 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 R.Bezet.; Za Bezeta znak Q zrobię nawet sepuku Jacek-placek się podzieli tym cierpieniem przy niedzieli i każdemu Q przylepi kto do Jacka się przyczepi - q Bezeta patrzę i namolnie miauczę J.S.
Rekomendowane odpowiedzi