jacek_sojan Opublikowano 25 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Aaa- aaa każdy swego kota ma ten ma piątki a ten znaczki a ten z Ameryki paczki Ten ma pieprzyk ten platfusa a ten plamy na obrusach ta ma zeza a ta plotki a ten w zębach placek słodki Ta ma piegi a ta książki a ta ma czerwone wstążki on ma wujka a ten dziadka leci sobie gadka-szmatka Rzecz jest w tym jak chodzą słuchy aby nie mieć w nosie muchy lepsze w głowie stado kotów niż wyzwanie od idiotów Jeśli kota w głowie brak dobra głowa -tak czy siak lecz najlepiej pisać wiersze i wycieczki robić piesze aaa - aaa każdy swego kota ma
Ewa_Kos Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 i go kocha tak jak ja...Pozdrawiam . EK
Jimmy_Jordan Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Puenta trochę tok myślenia narusza i przemienia już człek myśli że rozumie a tu paranoi strumień jednak dzieło, które czyta nie potępia braku kota a i w puencie myśl wyryta opinija co mi łeb mota Dlaczego- pytam ja sądzę iż bez kota ta cała poezja to nie robota panie Jacku Dobry wiersz ale przecież kota trza mieć ///Jimmy Jordan
Jimmy_Jordan Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 oj przepraszam troszku pan pozmieniał.
jacek_sojan Opublikowano 25 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Mej Matyldy miękki ogon niech Ci muśnie czółko błogo bo na kota w Twojej głowie żadne leki nie pomogą - z pozdrowieniami dla Ewy Kos ten co czesze się pod włos - J.S.
jacek_sojan Opublikowano 25 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Jimmy Jordan - Ty masz hyzia, ja mam hyzia w głowach miauczy jakaś cizia lecz nie przejmuj się bo teraz nikt na cizię nie umiera - J.S.
Stefan_Rewiński Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Stefan_Rewiński Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Sorry, wlazłem do wiersza, nie umiem naprawić. Powtarzam moj koment. No i mamy wreszcie erotyk. O ile w innych utworach znakomitych autorów, dajmy na to Krzywaka i tp jest tabu cenzuralne, obawa jakaś przed Bezetem, Sanockim oraz innymi, tu autor nawet plamy na obrusie odważnie pokazuje. Co prawda kamufluje zgrabnie piegami, wstążkami, gadką szmatką. W końcu jednak ujawnia efekt swojej myśli zwiewnej, Cyt. aaa aaa. Jakaż finezja. Jury Częstochowskie będzie mialo zgryza.
jacek_sojan Opublikowano 25 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Stefka ugryzł kotek w nos bo mój los rzucił na stos; koty w głowie ma jak ja, i po nocach o nie dba! :))) J.S.
Stefan_Rewiński Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Chyba Jacku tak to jest ....est
czarna Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja mam kota nawet dwa jeden bury mruczy miau drugi siedzi w mojej głowie co on miauknie ja odpowiem tak z nim żyję już od lat razem oglądamy świat kocimi oczami
jacek_sojan Opublikowano 25 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Czarna własne koty ma szarobure obydwa w sumie liczę koty aż trzy boś Ty - kotka jak się patrzy! J.S.
Dora Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Jacuś ale ty piknie piszesz od dzisiaj jesteś moim idolem:)
jacek_sojan Opublikowano 25 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Doro moja Doro niech inni nas chromolą ja staram się jak mogę na dowód - daję nogę! :):) J.S.
Stefan_Rewiński Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 no nareszcie jakis kwiat zawirował stary świat
Stefan_Rewiński Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mialo być tu: no nareszcie jakiś kwiat zawirował cały swiat
jacek_sojan Opublikowano 25 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 marzę o dzie wczynie co choć cała w dąsach gdy leży w pierzynie spod niej stroszy wąsa! :)))))))))) J.S.
Dora Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. za nogę zawsze złapać cię mogę
jacek_sojan Opublikowano 25 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 zamiast kfiadka bendzie ziułko kiedy Stefan marszczy czółko! J.S.
Rekomendowane odpowiedzi