stanislawa zak Opublikowano 24 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Pewien chłop z Nebraski dobierał się do Kaśki. Kaśka Ziutka była, trochę jakby otyła. ale ten z Nebraski lubił takie grubaski.
Leszek Baliński Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 pewnie chłop żonkę miał chudą bo takie grube lubią kiedyś w bajkach wyczytałem, że dla kózki na brzegu lepsza trawa za rzeką, za rowem, za wałem...
stanislawa zak Opublikowano 25 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 i tak to się kończy zawałem gdy się pan tłumaczy - ja tylko powąchać chciałem cielsko tej Kaśki a teraz żonko odmawiaj... zdrowaśki
Aleksander_Szumanski Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Przyjdż do mnie Kasiu Wieczorową porą Poczekam ze Stasią Aż ciebie zabiorą.
czarna Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Ziutek zdenerwowany mord zaplanowany najpierw chłopa udusił potem Kaśkę zmusił by w wodę skoczyła lecz go zaskoczyła pewna rzecz tłusta dziewoja pływała jak boja dlatego czasem dobrze być grubasem ;)
stanislawa zak Opublikowano 26 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 ha ha ha zmartwienie Kaśka ma z głowy że grubaska nie zatonie najwyżej do połowy we Franka ogonie
czarna Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. skąd Stasiu Franka raptem tu wzięłaś? siłą za ogon go wyciągnęłaś? ja tam się bronić ffcale nie będę i na Frankowym ogonie usiędę
stanislawa zak Opublikowano 26 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Franek czy Ziutek nie ważna sprawa ważne że Kaśka obu kochała
Rekomendowane odpowiedzi