Chuck Norris Opublikowano 11 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 od czasu jak piję herbatę bez cukru to co jest inne staje się inne z kolejną chwilą co raz słodsze bardziej niezwykłe cudy te wszystkie ździebełka po pani dorocie teraz się bardziej do mnie uśmiechają jakby brały prochy niezbędne do życia jakby chciały łaskotać po twarzy chyba spróbuję utopić je w musztardzie tej poobiedniej kiedy świat jest cichy kiedy kieliszki z winem są puste i umknął aromat niedzielnej konsumpcji jak na pogrzebie kogoś bezdomnego pewnie wtedy świecą smutne nicości czerń wlewa się w ostatni koniec złości się wiatr uderzając w gałąź na byle zakurzonych skrzypcach te melodie gra we mnie od tylu lat dźwięcznie szorstkie jak zmrożony śnieg deptany butem pani doroty
seweryna żuryńska Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 kiedyś czytałam już wiersze o pani Dorocie autora wyklętego ten podoba się ma kilka niezwykłych obrazów i pachnie uczuciem tłumionym pewnie kilka słów bym wyrzuciła jako niewspółbrzmiące ale każdy z nas ma inną muzykę w duszy i inaczej ją śpiewa na szczęście pozdrawiam seweryna
Chuck Norris Opublikowano 12 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wolę dupy niż chamów. nie podoba się, to won
teraa Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 tylko chuck norris może przeczytać ten wiersz do końca. tera
Luthien_Alcarin Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 podoba mi się puenta Pozdrawiam Agata
Rekomendowane odpowiedzi