Catalina Opublikowano 10 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Hello! siedzimy sobie w Winiarni i popełniamy orgiastyczny wiersz. I znów jesteśmy satysfakejted, przynajmniej my trzy, czytaj Cat, Alter i Miłka = Czarne Wiedźmy z ORGii! Cmok&Cin-cin! Cat, Alter, Miłka Amen. Uf.
Catalina Opublikowano 10 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Wprawdzie nie znam swojego hasła, ale Cat jest tak miła, że zawsze mi daje. więc niniejszym chcę donieść, że <................................> /ustawa o cenzurze itd./ Alter Net vel Izabell
Roman Bezet Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chyba różnimy się w zeznaniach ;))) Wypijcie moje zdrowie (umysłowe też! ;) - hultajki ;D dyg b
vacker_flickan Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 grrrrr ja wam dam satisfakejted:P ////violett flickan
kalina kowalska Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 polecam się do toastu :)
Catalina Opublikowano 10 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chyba różnimy się w zeznaniach ;))) Wypijcie moje zdrowie (umysłowe też! ;) - hultajki ;D dyg b hmm... Herr Bezet... jakby to powiedzieć: wyjątki potwierdzają regułę;) Alter/iza
stanislawa zak Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 a ja się dołączam -przed kompem piję Wasze zdrowie!!!salut!
Marek Wieczorny Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 A ja samiusieńki! Żona ode mnie odeszła... do drugiego pokoju. Ach, zdrowie Dam. Wesołej zabawy Marek Wieczorny
Catalina Opublikowano 11 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 łomatko... aleśmy tu dali czaduuuuuu.............. (nie powiem kto pisze, bom matka dzieciom;D)
vacker_flickan Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i tak wiadomo, kto:P
Coolt Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgodnie z zapowiedziami impreza była orgiastyczna, przepojona poezją, tańcem i nie tylko :) Myślę, że każdy z uczestników dorobił się kawałka wspomnień, który zamknie w szkatułce i będzie do niego wracał jeszcze przez długi czas. Trzeźwiejący Coolt :)
Catalina Opublikowano 12 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rzecz jasna: po ciiichutku;)))) Coś bym i pewnie napisała o samym spotkaniu, ale nie mam siły, zresztą - z tego co widzę;) - są tu już jakieś moje(?) wpisy, hmmm... ;) pozdrawiam/iza Jak najbardziej Twoje. moim nickiem podszyte... ;-) Ja jeszcze nie odespałam tego piątku... Idę oglądać olimpiadę. Tyle mojego, co se popatrzę ;-) Cmok&cin-cin! Cat
Miłka Maj Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Dotarłam! Do domu oczywiście, cała, zdrowa i nawet już trzeźwa :)), chociaż tygrysy mało co mnie pożarły! Vackerku, kochany skarbeńku, i tu się mylisz /chociaż może nie do końca/, buziiiii/V.
Miłka Maj Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rzecz jasna: po ciiichutku;)))) ha,ha,ha....no tak
Miłka Maj Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak pięknie, hmm cmok/v.
Stefan_Rewiński Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak pięknie, hmm cmok/v. Tym razem, jeszcze, narazie wymknęła się, marudziła cos po angielsku, jak drzewo Espeny, coś fuck, czy jakoś tak, ale robiła postępy. Miałem coraz ciasniejsze spodnie i jeszcze mam, kurde.
Miłka Maj Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 To nie było 'fuck' tylko flick-aaaaaan-o widzisz, jego i koniec. Kropka. I spodnie ciasne nie pomogły :)
vacker_flickan Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja wolę luźne — więcej pomieszczą:P
Stefan_Rewiński Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja wolę luźne — więcej pomieszczą:P Miałem luźnawe, a jednak, wiesz jaka jest Miłka.
Rekomendowane odpowiedzi