Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Kiedys moi znajomi weszli na swoim nicku, ale z mojego komputera i miałem problemy, bo wykazało ponoć, ze wejście takie świadczy o posiadaniu wielości nicków. Uważajcie więc!!!!!!!
Opublikowano

najpierw mnie do dody porownują, teraz jestem bohaterem skandalu :) zaczynam czuć sie sławny, słynny i medialny :D muszę wysłać oyeyowi czekoladki :D

tak, tak naprawdę jestem piotrek sanocki, jpII, geore bush i to ja narysowalem karykatury mahometa :D

skandal :D

Opublikowano

no dobra całej historii opowiadał nie będę bo nudna...
w każdym razie jeśli chodzi o nick piotr_sanocki to chciałem sprawdzić co by sie stało gdyby wklejac komentarze bez czytania tekstów, i okazało się że dużo :)
większość autorów odpowiedziala, częsc nawet się ustosunkowała i nie zawuważyła że "komentator" w rzeczywistości nie ma pojęcia o czym pisze :) tak więc potwierdziła sie moja hipoteza z kilku wątków wcześniej - że rozmowy na orgu służa bardziej celom towarzyskim niż wymianie informacji, a jeśli już to ważniejsze jest to co "słyszymy" a nie to co sie do nas mówi :)

wszystkich "oszukanych" przepraszam (ew. skargi na PW :) ) i inf. że to był ostatni raz :)

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @Alicja_Wysocka mi Mama też śpiewała, ale tej nie znam.   @aff dokładnie to

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@violetta z tym zdolna - zdania podzielone.  Miło że tak to widzisz      
    • @poezja.tanczy Dziękuję, pozdrawiam. 
    • @Dominika Moon @andreas ale obecnie słucham takich dowcipów, że wprawiają mnie w zakłopotanie - poziom bentos albo beton zwłaszcza wieczorne kabarety - nie umiem tego oglądać zaczynam wpadać w kompleksy - młodzież się śmieje a ja w życiu bym czegoś takiego nie opowiedział a to co mnie śmieszy to oni mają problem np: rzecz z długą brodą o pesymiście i optymiście; Czym się różni pesymista od optymisty Obaj wiedzą że życie stoi do nich otworem, a pesymista wie którym   trudno się śmiać - o co tu idzie?   nie wiem i nie chcę wiedzieć proszę nie tłumaczyć   :)))  
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Przyznam, że nie znałem formy rozwić. Osobiście napisałbym ten wers jakoś tak: Lecz każdy się rozwinął   Pozdrawiam :)
    • Po autostradzie dwusetką pędzi (Mandatu przecież płacić nie będzie), Choć mieszkań czterech jest właścicielem, Z ryczałtu zgarnia – złotówek wiele.   Krewnych zatrudnia od lat z rozkoszą (Kolejne ciotki – o etat proszą), Mimo że żadna nie jest magistrem, Pracę dostaje – to oczywiste.   Co miesiąc nowe dwa garnitury I buty z czystej wężowej skóry Na kartę musi kupić służbową, By prezentować się - odlotowo.   Raz proboszczowi swojej parafii Sześciocyfrowy czek dać potrafi, Raz biskupowi – przelew dość tłusty, To na Wielkanoc, to na zapusty.   W restauracji co tydzień włoskiej Setki zostawia – na Marszałkowskiej, W kawiarni znanej – setki kolejne, Aby osłodzić – życie nielekkie.   Rankiem niedzielnym zaś na mównicy Grzmi – aż usłyszą w całej stolicy: Niech wiedzą wszyscy z lewa i z prawa Skromność to naszych rządów – podstawa…
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...