Jakub Sajkowski Opublikowano 30 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 A może by tak powrócić do czasów ludzi wyprostowanych (przecież mama zawsze mówiła "Nie garb się", a druh drużynowy kazał stawać na baczność). Wtedy wreszcie zrzucę wszystko z siebie, a oczy osadzę na tyle wysoko, że przestanę widzieć przeszkody, więc zacząłem się potykać. Z braku pleców rękom przybyło kolejnych siatek z zakupami, których nadal nie było u kogo przechowywać.
Księżycowa Łza Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Była kiedyś taka bajka o bagażowym, który zawsze miał pełno toreb do zaniesienia na najwyższe piętro budynku... Myślę, że dogadalibyście się :) Ja - nie. Pozdrawiam.
piernik Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zauwazam, ze utwory na forum coraz czesciej nacechowane sa prozaicznie. Czy to dobrze? Odnosze to rowniez do siebie. Siatki z zakupami, hi. bye
indianeczka poetry:) Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 no cóż:) w końcu poezja wcale nie musi byc łatwa do zrozumienia, trzeba trochę podumać nad sensem tych wszystkich przenośni. Ale to chyba dobrze że poezja zmusza nas do myślenia:)
M._Krzywak Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 uf, dobrze, że mi ten wiersz nie umknął :) O życiu przez życie, z reminiscecją i teraźniejszością. Ja na tak. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi