Sceptic Opublikowano 27 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 NEGACJA NEGATYWU negatyw mnie byłby pewnie biały z odwróconymi kolorami byłby może fizykiem albo ekonomistą. każdy ma jakiś negatyw na ogół lepszy od samego siebie - ale nikt się do tego nie przyznaje. samoobejrzyj siebie na prześwietlonej kliszy usłysz: dzień dobry, panie pozytywie co słychać po tamej stronie koloru?
jacek_sojan Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 panie Sceptic - ja pana wcale nie chwalę, pana chwali pana wiersz - intrygująco straszący biednego czytelnika, ale go pan złapał, niemal za wąsy - i do lustra! pozdrawia pana mój negatyw - gangster o wdzięcznym pseudonimie: Oratio Recta
angel13 Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 pomysłowy, bardzo fajny.......... Mój negatyw byłby pewnie ...........poetą ..... Jam niestety antypoetka:))))))) pozdrawiam Nawet bardzo pomyslowy:) a13
Sanestis_Hombre Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 samoobejrzyj to celowe czy błąd ort. ? wiersz interesujący choć nie powala pozdr!
Leila Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 świetny pomysł i bardzo dobre wykonanie
Rekomendowane odpowiedzi