Julia Zakochana Opublikowano 26 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 gdyby języki nie zadrżały w inicjacyjnym dotyku nie marzliby teraz na jesiennym asfalcie pękającym od ostrzy jego słów po monologu siekanym przecinkami kurwa pt. zabawiłaś się zobaczyła kropelkę dyndającą na końcu jego nosa przeszyła na wskroś płuca w niemożności złapania tchu była przyczyną spierzchnięte wargi stały się wyrzutem sumienia gdyby nie pozwoliła do teraz szukaliby okazji
Faust Fryc Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 smutny.... ale czytając widziałem ich.. a to sprawia.. że bardzo zaplusuję :D peace !!
M._Krzywak Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 może czas o piętro wyżej ? No, chyba że z nami jest fajnie :) Ja plusuje :) Pozdrawiam.
Julia Zakochana Opublikowano 26 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 no jasne, że z wami jest fajnie :) a na taki awans to ja chyba nie zasługuję, hehe :) dzięki za odwiedzinki
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 bardzo bardzo bardzo. tylko zakończenie nie tak bardzo. pozdrawiam /Aruś
Yasioo Zimiński Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hahaha... co do wiersza, to ładnie napisany, ale mnie nie ciągnie:) pozdrawiam.
Lady_Supay Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Julio, za mało "wytłaś", a może wcale? Nie żałuj! ;) Pozdrawiam serdecznie.
Julia Zakochana Opublikowano 27 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 nie mogłam, niewiele poprawiłam, i niech już tak będzie Lady :) dziękuję wszytskim za odwiedzinki :)
Rekomendowane odpowiedzi