Mea Liberta Opublikowano 21 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 odkręcony gaz przy nocnej lampce perfumy liżą po nosie brutalnie wnikając - lekcja anatomii zrozumieć przyczynę i skutek - wrócić do odkręconego kurka tu się nie umiera właśnie skończył się sen
Luthien_Alcarin Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 oprocz puenty (pffff)-za mało wyrazistej -> bomba;) czyli całośc na bzz bzzz...:P POzdrawiam Agata
jasiu zły Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Łeeeeeee i gdzie ta nekrofilia, Aniu? Jak dla mnie nieco za bardzo pocięty ten wiersz, każda fraza z innej prafii. Przez to traci sporo sensu, bo ja wciąż dokładnie nie wiem, o czym jest. Pozdrawiam Anie serdecznie... A co mi tam, Agatę też pozdrawiam.
Oscar Dziki Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 jasiu, gaz odkrecony w piekarniku, czekamy az wybuchnie od lampki. tak mialo byc? tak byloby fajnie:) spoko wierszyk w ogole:) a ja kocham anie, agate jasia wszystkich, kwiatowo, na werandzie. jak chcecie. (pracuje nad tym aby mnie lubiano. od dzis tylko pozytywy:))
Luthien_Alcarin Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Agata pozdrawia Jasia -rewanżowo:P Oskarze: zbarakło migoczacych gwaizd na niebie...
jasiu zły Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Jaki Oscar jest każdy widzi i żaden tam milusi kamuflaż tego nie zmieni. Ale pracuj stary, będzie zabawnie chociaż.
Mea Liberta Opublikowano 21 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 ja wale.. gońcie sie:P z Oscarem w sumie byłoby gorzej tylko, jeśli napisałby, że z tomikiem Pawlikowskiej-Jasnorzewskiej siedzi.. wszystkim odbija.. kwiaty, weranda, nadinterpretacje, bomby, etc.. jasiek, weź sie ogarnij i zagadać byś mógł (jeśli wiesz.. że gg zmieniłam;]). a ogólnie, to tu o! ty to byś chciał, żeby ten nekrofil to był od razu taki brutal i taki jeszcze może najlepiej zoofil albo pedofil w jednym - jak baron Gilles de Rais:P a tu zonk.. ten jest subtelny;] Agate tez pozdrawiam
jasiu zły Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zmieniłaś gg? To dlatego nie odpisujesz. Pamiętasz, prosiłem Cię jakiś czas temu, żebyś mi mój wierszyk przesłała. Wciąż czekam ;) Ale ok pogadamy sobie jakos przy okazji. A nekrofil, czy ja wiem, czy oni są subtelni, raczej nie bardzo.
Mea Liberta Opublikowano 21 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 ty, ale ja go nie mam:P miałam format dysku jeszcze zanim prosiłeś.. ale ci o tym mówiłam chyba:| może agata go ma, bo jej chyba pokazywałam (ale pewna też nie jestem). Ogólnie, jakby nie było - gdyby jeden twój wiersz poszedł w niepamięć; nie byłoby źle:P nekrofil subtelny - akurat ten! nie mówię, że każdy.
jasiu zły Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 No cóż, trudno, a szkoda, bo tak sie starałem.
M._Krzywak Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 pogaduszki, pogaduszki a tu taki dobry wiersz :) nie przeszkadzam, zatem, wtrące tylko plusik... (tytuł dośc nieadekwatny do treści, ale co tam) Pozdrawiam.
kall Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 historyczna chwila : pierwszy raz w życiu mogę śmiało powiedzieć, że wiersz się podoba [tzn ani wiersz;)] się wpasowałaś, meo meo ;) pozdrawiam kal.
Mea Liberta Opublikowano 22 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 jasiek, postaraj sie jeszcze raz.. :( bo tak smutno i nikt nic ciekawego nie pisze.. napisz, umieść tutaj, coby mi weselej sie zrobiło "ani wiersz", ani tytuł, ani nic ;) pozdr
Tali Maciej Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 "skończył się sen" gdyż w nozdrzach poczułem woń kawy Nescafe pozdrawiam rannnie, wierszyk miniaturkowy, ale fajny
jasiu zły Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aniu, popatrz co ja ostatnio tworzę. No cięzko będzie napisać coś, co ci się spodoba.
Mea Liberta Opublikowano 22 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. och, mój Boże.. umarłabym:/ uwaga: Kawy są niezdrowe, niesmaczne, śmierdzą i zostawiają osad na zębach ;] pijmy czekoladę na gorąco.. toż to sama rozkosz! (ale: 1. nie pistacjowe, bo jak pistacje uwielbiam, tak od tych mnie mdli:P; 2. nie na wodę.. na Boga, co to za czekolada na wodę:|)
kall Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a u mnie to jakoś nie wybrzydzasz, jak ci robię czekoladę na wodę. nigdy ;)
Mea Liberta Opublikowano 22 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 bo tego kultura wymaga.. Czekoladę robiłaś raz i wstyd mi o mleku było wspomnieć, jak już wodę włączyłaś;]
Luthien_Alcarin Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. och, mój Boże.. umarłabym:/ uwaga: Kawy są niezdrowe, niesmaczne, śmierdzą i zostawiają osad na zębach ;] pijmy czekoladę na gorąco.. toż to sama rozkosz! (ale: 1. nie pistacjowe, bo jak pistacje uwielbiam, tak od tych mnie mdli:P; 2. nie na wodę.. na Boga, co to za czekolada na wodę:|) a to na mleku co piłas w Zakopcu i znajomym wyliczałas (tzn dawalas tylko tym najbardziej zapłakanym i zakatarzonym :) ) to nie była kawa? mrożona:> mało wiarygodna jestes tutaj, mało wiarygodna
Mea Liberta Opublikowano 22 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 kawa 'MROZONA'! ja pierdziele:/ zaraz zaczne sie brzydko wyrażac, jak jeszcze ktoś sie czegos czepi. Straciatella, Classic, czy jakakolwiek inna - spójrz na skład, spróbuj i powiedz, czy smakuje, jak typowa kawa.. bo jeśli tak, to chyba straciłam jakiś kubek smakowy.. a jeśli masz zamiar zarzucać mi coś, co nazywasz 'małą wiarygodnością', to proponuje nie tutaj albo wcale (i już się rozeźliłam)
Rekomendowane odpowiedzi