Luthien_Alcarin Opublikowano 20 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 jesteś goła - masz lśniąca skórę na czarno-białym zdjęciu pod rękę z cieniem idziesz do galerii na napięte mięśnie i kobiecej postawy zdziwienie patrzą choć najbardziej perwersyjna jest podłoga deska ociera się o stopy surowością są tacy którzy szukali kobiety w sutkach ( uważaj to jedno z tych spojrzeń którym można się udławić ) a takich kobiet nie pożera się wzrokiem u nich podziwia się piętę artystycznie wygiętą Helenę
Gość Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 No! jestem na tak i jeszcze raz tak.
stanislawa zak Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 po tej podłodze to bosą stopą?he he - galeria niezła aż się chce zwiedzić. pozdrawiam ciepło
Sceptic Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 plusik od fana obrazów Beksińskiego. Ładnie oddajesz klimat.
Luthien_Alcarin Opublikowano 20 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Kamila:wielkie dzięki za każde tak:) Stanisławo: cóz, taka to "surowa " ta podłoga Dzięki ze wpadłas;) Sceptic: dzięki za odwiedziny, co do Beksińskiego to chyba nasz najlepszy artysta Pozdrawiam Agata
Luthien_Alcarin Opublikowano 20 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 jestes trzeci:)
Witold Marek Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 "jesteś goła" - "patrzą" - "kobiety w sutkach" "można się udławić"... Krokami po czymś nieźle chybotliwym - i nie runąłem ;) czyli ze skutkiem; coś bym rozwodnił, ale może to rola czasu -? Pozdrawiam.
Sanestis_Hombre Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 tzadzik po prostu, świetne!!! pozdr!
M._Krzywak Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Co tu dużo ... TAK ! Pozdrawiam
Eugen De Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Podoba mi się klimat, chociaz u Beksińskiego wszystko bardziej mroczne i pomarszczone, tekst Twój jest przystawalny do tych wizji i dobrze się go czyta i wchodzi " głębiej". Pozdrawiam.
Klaudiusz Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 bez nawiasu (!!) - taki jakiś inny, z "poza" tesktu...zburzył mi cały klimat :/ ale nie do konca, bo tekst i tak za dobry... :) przyjemność czytania :) (ale z tym nawiasem muszę sobie jeszcze jakoś poradzić :) ) pozdr :)
Amras_Elensar Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 HEJ Podoba się. O wiele lepiej niż poprzednio:D Widać uderzyłaś nawet w moją niewrażliwosc. Mam swoją interpretacje... pewnie i tak o niej niedługo porozmawiamy:D I technicze i treściowo bardzo dobrze. Jak zwykle super koncept- nawet dla mojego subiektywizmu:D Pozdrawiam AE
Lady_Supay Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Bardzo wiarygodny. Tylko jakoś za bardzo melodyjnie mi brzmi "na napięte". Ale ja nie mam słuchu. ;)
Luthien_Alcarin Opublikowano 21 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Witold Marek:rozwadniać? hmmm... kobiety się nie da, sztuki też: wiec cóz zero zmian pod tym względem Sanestis Hombre: danke schon:) M. Krzywak: dzięki wielkie za to wyrośnięte trzcionkowo tak:) Eugen De: fakt jest mroczniej ale w obrazach (które sa fenomenalne) , zdjecia są bardziej standardowe, choć fakt ze to nie one się kojarza najbardziej z Beksińskim) Klaudiusz: bardzo się do owego nawiasu przywiazalam: nie można by go zostawić? Dzięki że wpadłes;) Amras: rekompensata ostatniego braku wrażliwosci:>? typowy facet:p Lady Supay : owo napięte az tak bardzo się gryzie? chciałąm oddac plastycznosć i siłe ciała kobiet, i wydawało mi się ze jest ok:) Dziękuje wszystkim bardzo bardzo za odwiedziny i ciepłe słowa Pozdrawiam ciepło Agata
Witold Marek Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A mnie chodziło o sięgnięcie pastele, po prostu (co, niekobiece?). Pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi