Lady_Supay Opublikowano 19 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 w przemarznięte dłonie zbieram okruchy dnia podczas gdy głowa pęka z nadmiaru minęło nie znaczy nie było tylko może nie wrócić stąd dotąd to za daleko by wybiegać w przyszłośc i zbyt blisko by mierzyć kawałkiem przeszłości poskładać wszystko od do słowa ubrać w treści wypadkom nadać znaczenie to trudniejsze niż po sobie posprzątać
Tali Maciej Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 ładny, refleksyjny czytałem trzy razy i jeszcze go sobie poszeptam w ciszy nisko się kłaniam i pozdrawiam
Eugen De Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 w przemarznięte dłonie zbieram okruchy dnia podczas gdy głowa pęka z nadmiaru minęło - nie znaczy nie było tylko może nie wrócić stąd dotąd to za daleko by wybiegać w przyszłośc i zbyt blisko by mierzyć kawałkiem przeszłości poskładać wszystko od do słowa ubrać w treści wypadkom nadać znaczenie to trudniejsze niż po sobie posprzątać A ja tak sobie to zobaczyłem i nie wiem czy treść na tym traci? Pozdrawiam.
Catherina Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Smaczny, szmaczny. O tak...
Vera_Ikon Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Mi też się spodobał. Spokojny i refleksyjny. Ode mnie + pozdr serdecznie Weronika
M._Krzywak Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 minęło nie znaczy nie było tylko może nie wrócić to w ramki :) Krótko, bo nie ma co krytykowac, wart przeczytania. Pozdrawiam
Stefan_Rewiński Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Czytam, czytam, czytam...Dobre Ewo. Tylko ten tytuł. Dlaczego nie: "Pamiat nie możiet byt empty"
Waldemar Talar Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Dużo wierszy dziś przeczytalem które bardzo mi się podobały a ten również na plus. Waldemar
Michał Kowalski Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 mnie także tytuł nie gra - i, na bogów greckich, gdyby usunąć/zmienić te przemdlone, oklepane okruchy dnia to byłbym całkiem kontent.. reszta na tak:) zgrabna pointa:) pozdr miś
Lady_Supay Opublikowano 20 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Wszystkim dziękuję za komentarze. Wszelkie sugestie przemyślę. Pozdrawiam ciepło.
Rekomendowane odpowiedzi