Lady_Supay Opublikowano 16 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 znów nie rozumiem dlaczego życie nie dla mnie słodyczą nakręcam się niczym wata cukrowa na blady patyk do której dłonie i usta zbyt szybko brudno się lepią tak - nie ma ideałów ostatni rozpłynął się w nalewce jedyny sprawiedliwy wytrawnie zatonął komu więc ufać na dnie ostatnia kropla
Eugen De Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Ufać sobie i tylko sobie! A wiersz to potwierdza bo napisany doskonale w moim przekonaniu.Topienie"wytrawne" jest cudowne jak przemiana wody w wino prawie.Gratuluje.
Catalina Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 "nakręcam się niczym wata cukrowa na blady patyk, do której dłonie i usta zbyt szybko brudno się lepią." - przestawiłabym, będzie poprawniej: na blady patyk nakręcam się niczym wata cukrowa, do której dłonie i usta zbyt szybko brudno się lepią poza tym, całkiem zgrabny wiersz, pozdrawiam ;-) Cat
Gość Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 wiersz zgrabny, ale nie powala mnie, bo zbyt dosłowny. nie lubię nazywania wprost, a te ideały odrazu.. wiem o co chodzi. pierwsza zwrotka jak dla mnie kłóci się. ale to tylko moje uwagi. pozdrawiam.
M._Krzywak Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 jest to surowy wiersz, ale godny uwagi. Mnie akurat drązni to koncowe pytanie peela, no ale... Jest dobrze :) Pozdrawiam.
natalia Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 ostatni wers, jak dla mnie tu najmniej, ale reszta całkiem na miejscu :) ta ostatnia kropla i to na dnie, jakoś tak.. oklepanie, a przecież to taki ładny wiersz jest :)
Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Nakręcaj, miast się nakręcac, ot. Fajny.Ewo.
Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Do Zetów! Piotrze! Obudż się! Nowy Rok! Kurde!
Kirke szalona Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Fajny, tylko brak mocniejszej końcówki z pazurem. Pozdrówka! Asia
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 podoba mi się wersyfikacja, czasem niektórzy starają się na siłę taką robić a wtedy w rzeczywistości nic z tego nie wynika, a tutaj - jak najbardziej. bardzo mi się podoba, po prostu czuję wiersz. pozdrawiam /Arek
Agnes Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 no no Lady:) gratuluję, przede wszystkim motywu waty cukrowej, mam podobne odczucia... szkoda tylko że tak smutno tu, u Ciebie... może jednak znajdziesz czas na Kraków? :) pozdr. a
Rekomendowane odpowiedzi