Josie Opublikowano 13 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Czy mogę zamknąć Pana z truskawkami w słoiczku a na wieczku nakleić "na wszelki wypadek" Czy otwierać bym mogła potem gdy ochota na dobre samopoczucie wlezie ze mną pod łózko I czy w dobrym tonie będzie napisać wprost proporcjonalnie do upływu czasu i kilometrów między nami jeden krótki list I prosić tylko jeszcze bym chciała na deser- niech Pan czasem również bedzie mniej konserwatywny i zatęskni sobie za mną // To tak na sam początek tutaj. Długo się wahałam,czy się zarejestrować na tej stronie... W każdym bądz razie proszę o wyrozumiałość i o szczerą ocenę. ( Zdaję sobie sprawę z tego,że mam niewiele lat i niewiele doświadczenia w pisaniu,jednak lubię to robić i chciałabym kiedyś pisać dobre wiersze) Pozdrawiam
Gość Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 na wierszach sie nie znam. ale i tak podoba mi się ten stan. pozdro
Sceptic Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Mi to jakoś całosciowo nie bardzo koreluje z tytułem. Ale wierszyk symptayczny, dobrze rokujacy.
M._Krzywak Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Jak na debiut, to całkiem sprawnie... Teraz tylko podwyższac poziom :) Pozdrawiam.
Miłka Maj Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 nie bój się, najwyżej zjedzą słownie :), a ja na dobry początek + pozdrawiam/V
nefertari Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 jak na mało lat to niezgorzej:)))))
Rekomendowane odpowiedzi