stanislawa zak Opublikowano 10 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 wyśpiewaj szeptem cichym, najcichszym wszystko choć rytmu w tym brak bez taktu, bez rymów, o tym co wcześniej muzyką nie było,dzisiaj skocznie ci gra wyśpiewaj, być może nie jeden raz słowa spragnione muzy chcą dźwięczeć odgrywać preludia, chcą wić się i dręczyć wymieniać się potem cudnie falując tanecznym pląsem na cztery pas wyśpiewaj, być może ostatni już raz soczystym pot-szeptem, grą ciała urwanym dźwiękiem ody radości zanim zostaniesz wessany- bez mała- przez najdzikszą z trąb wolt- miłości
Ewa_Kos Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Ładnie rytmicznie, no mamy karnawał, chociaż ten wiersz można inaczej zinterpretować,no i wtedy już nie tak wesoło.Pozdrawiam ciepło. EK
stanislawa zak Opublikowano 10 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 wesoło, Ewuś, wesoło se...pa!
M._Krzywak Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Hm, czuje jakiś podstęp - ten weselszy nastrój mija po wessaniu przez miłośc. Powoli... 1 strofa wydaje się, że po uczuciu zaczyna grac , co wcześniej nie grało... 2 strofa - słowa potrzebują jednak harmonii i rytmu, nie mogą trwac w tym, co wcześniej... 3 a może mowa o czyms bardziej fizycznym ? Jeżeli tak jest, to ta muzyka dotyczy rytmu dwóch ciał, czyli... a jeżeli tak nie jest, to nie zrozumiałem... Tak czy siak, plusisko. Pozdrawiam serdecznie
stanislawa zak Opublikowano 10 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 tak, tak rytmu dwóch ciał!!! he he, czyli bez wielkiej filizofi,he he
Jacek Mucha Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Ciekawym połączenia słów utworu Twego z muzyką jakąś odpowiednią... może być milusio... Jestem zdecydowanie na tak. Pozdrawiam. JaM
stanislawa zak Opublikowano 10 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 dzie wuszko i Muszko, obojga wam dzięki za komentarz,a muzyka tylko nastro-jowa
Eugen De Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Mów do mnie jeszcze..., "dźwięczeć, jęczeć...?" Chciałoby się spiewać.Pozdrawiam.
Vera_Ikon Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Trzeba Ci Stasiu przyznać, że umiesz nasycić słowa dźwiękami. Powtarza się "rytm" - 2 słowa za blisko siebie, moim zdaniem oczywiście. Doszlifowałabym jeszcze :) Ale ogólnie - podoba sie :) pozdr serdecznie
Stefan_Rewiński Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Wszystko ok, tylko dlaczego "być może ostatni już raz"?
Alicja_Wysocka Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Niezły duecik Ci wyszedł Stasiu, koniecznie na dwa głosy śpiewać go trzeba, pozdrówki :)
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 lubię śpiewać. plus. pozdrawiam cieplutko /Arek
stanislawa zak Opublikowano 11 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Vero!Euspen! Stef! poprawiłam i dzięki za konstruktywny komentarz, Alicjo, Arku, serdelki Wam i pozdrawiam
Regina Misztela Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 po kolokwium z konstytucji Francji takim wierszom mówię tak, no Stasiu nie ukrywajmy, że to arcydzieło nie jest, ale za to jakie soczyste i żywe:) bardzo ci dużo plusików przesyłam pozdrawiam serdecznie Regina M
stanislawa zak Opublikowano 11 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Regino, odsyłam buziole, że nie arcydzieło- wiem ,ale zabawiłam się, być może czyimś kosztem ale sza...pozdrawiam ciepło chichotem,
Rekomendowane odpowiedzi