Dominika Skurzok Opublikowano 9 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Jestem [dla Ciebie] uśmiechem codzienności w zapłakanym życiu dystansem wciąż w Ciebie wtulonym wyrzutem sumienia z którym sypiasz od czasu do czasu obcą osobą twemu sercu najbliższą drogą do szczęścia omijaną serokimi łukami wszystkim tym czego nie mozesz mieć
stanislawa zak Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 pamiętam, pamiętam te czasy kiedy tez tak pisałam ale próbuj, pró-bój! pozdrawiam
Dominika Skurzok Opublikowano 9 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Serdecznie Pani dziękuję za komentarz :) Cały czas próbuję :) Pozdrawiam serdecznie!
ANIAKA Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 może jakbyś utrzymała wiersz w tonie naturalnych pytań wyszedł by zreczniejszy.., "(...)kobietą ,z którąsypiasz od czasu do czasu?to nam takie bliskie ajednoczesnie wyjatkowo dalekie,nieprawadaż... pozdrawiam
Dominika Skurzok Opublikowano 9 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Troszkę inaczej wyglądał mój zamysł... chodziło mi raczej o to, że czasem kładzie się spać z wyrzutami sumienia, a nie ze mną :) Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za komentarz :)
Jacek Mucha Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Kto próbuje ten wie, że moze być dobrze ... Ciekawe dlaczego chlopcy nie komentują takich wierszy? Wiedzą o co w nich chodzi? :) Pozdrawiam. JaM
Tali Maciej Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 puenta bardzo psuje wiersz, cały wylew słów a na koniec taki egocentryzm nie dla mnie takie poetyzowanie nisko sie kłaniam i i pozdrawiam
bartłomiej mielnik Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 jako chłopak stwierdzam że text traktuje o zachowaniu kobiet w stosunku do mężczyzn. jestem na tak, pozdrawiam
Eugen De Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przede wszystkim literówka w pzredostatnim wersie "szerokimi" (z).Tekst o narzekaniu jeszcze nie żony, a już facetowi brzęczy za uchem, że za krótko, że za mało, że często, że nie tak, a tak - czyli wytwórnia stresu i powodów do rozejścia! Pozdrawiam.
Dominika Skurzok Opublikowano 10 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "egocentryzm"? Coś jak na mój gust źle Pan odczytał to, co chciałam napisać. Ja nie miałam na myśli tego, że jestem od NIEGO lepsza... Chodzi DOSŁOWNIE O TO, ŻE NIE MOŻEMY BYĆ RAZEM. Mam nadzieję, że ta kwestia jest już jasna :) Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za komentarz :)
Dominika Skurzok Opublikowano 10 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przede wszystkim literówka w pzredostatnim wersie "szerokimi" (z).Tekst o narzekaniu jeszcze nie żony, a już facetowi brzęczy za uchem, że za krótko, że za mało, że często, że nie tak, a tak - czyli wytwórnia stresu i powodów do rozejścia! Pozdrawiam. Kolejna osoba... :) Ja nie będę jego żoną. Nikim nie będę. Taki jest mój zamysł, ale nikt tego nie zauważa :) Dziękuję za komentarz i pozdrawiam serdecznie!
Dominika Skurzok Opublikowano 10 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo dziękuję :) Serdecznie pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi