kall Opublikowano 9 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 zastanawiał mnie wydźwięk poszczególnych słów w soliloquium tak intymnie poruszać się w swoich własnych granicach bezprawie - m-nie-mam całkowicie odmiennie wzbogaconym sobą lepsze to niż kolejna nudna rozmowa
kall Opublikowano 9 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 witam ;) mały eksperyment. napisane na chusteczce higienicznej pod wpływem chwili. istnieje jeszcze wersja II końcówki :lepsze to niż kolejna nudna słowna ale postawiłam na dopowiedzenia :) pozdrawiam kal.
Anna_M. Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Jak dla mnie - dobry wiersz, w nastroju zatrzymania, statycznym; z lekka skojarzenie ze stanem zadziwienia samym sobą, podoba mi się, pozdrawiam.
Stanisław Kamykowski Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 dla mnie udane jeszcze jedno, nie wurzucaj tej chusteczki;)
M._Krzywak Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 ciekawa koncepcja, ciekawa treśc, udany eksperyment. Super. Pozdrawiam.
Tali Maciej Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 lepsza byłaby ta druga końcówka, a chusteczką nie wycieraj nosa, bo ci się słowa przykleją do nosa i będziesz kichać "wydźwiękiem poszczególnych słów" nisko się kłaniam i pozdrawiam
Eugen De Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Wiersz bardzo wewnętrzny, introwertyczny. Ja tę chusteczkę jeszcze bardziej bym zmiął!ciekawy. Pozdrawiam.
kall Opublikowano 10 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 witam ;) dziękuję za zainteresowanie moją twórczością ;) Anno M. : miło, że się podoba ;) Stanisławie : chusteczka zatrzymana - na pamiątkę dla potomnych ;) M. Krzywaku : dziękuję za 'super'. skrzętnie sobie schowam. Tali : gr. takie kichanie mogłoby być całkiem przyjemne. i tak innych swoim wierszem zarazić - ciekawa koncepcja ;) dzie wuszko : niesamowita moc drzemie w higienicznych. za guziki i dobre słowa [dziękować] stefanie : miło słyszeć ;) eugen : gr. a ja ją właśnie prostuję ;) dzięki za ciepłe słowa pozdrawiam wszystkich kal.
kall Opublikowano 10 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 doszła malutka zmiana w 3 strofie. jackowe poprawki - można rzec ;)
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 środek działa na tak pozdrawiam /Arek
Rekomendowane odpowiedzi