Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

ja...

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 183
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

dobra jak tam sobie chcesz, ale weź pod uwage, że jestem nienormalny jesli o to chodzi. no więc: siedzisz sobie zazwyczaj przygarbiona w ciemnym pokoiku z nosem przyklejonym do monitora i czytasz wierszydła. masz na sobie jakąś bluske w paski, którą pokochałaś dawno temu:D, masz ciemne włosy takiee...średniej długości:| jesli chodzi o spodnie to dżinsy i nic poza tym, oczy to sam nie wiem...nie widze, ale dłonie zgrabne:) szczupła:) hahaha

Po pierwszym komentarzu M.Krzywaka dawałem mu 63, siwiznę, skórzany serdak, pociąg do alkoholu i sprzątaczki spod trzynastki, dwa wyroki za niepłacenie alimentów i ujemne saldo w sklepiku na dole. Do dziś potrafię sobie pomyśleć; "co ten Ojczulo Krzywak za mądrości wypisuje..."

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

a po co mieć 'parządną' fryzurę? Żeby występować w 'Barze'?
to zależy co rozumiesz pod pojęciem porządna fryzura? O niebanalnych oczach nie wspomnę.
Jako porządna rozumiem trzygodzinną wizytę u kogoś kto zrobi nas na bóstwo (dotyczy mężczyzn).
W oczach kolor odgrywa rolę drugorzędną.

a po co mieć 'parządną' fryzurę? Żeby występować w 'Barze'?

nie, żeby mieć iluzję, że cokolwiek ma sens i że jakiekolwiek swoje dążenie można kontrolować
widzę, że vacker wie o co w tym wszystkim chodzi. Brawo! Mało takich jak Ty znam osobiście :(

to zależy co rozumiesz pod pojęciem porządna fryzura? O niebanalnych oczach nie wspomnę.
Jako porządna rozumiem trzygodzinną wizytę u kogoś kto zrobi nas na bóstwo (dotyczy mężczyzn).
no to musisz trochę posiedzieć, czy u fryzjera nie wiem ale na pewno nad zdaniami. a propos nie było mowy o kolorze oczu.

nie, żeby mieć iluzję, że cokolwiek ma sens i że jakiekolwiek swoje dążenie można kontrolować
widzę, że vacker wie o co w tym wszystkim chodzi. Brawo! Mało takich jak Ty znam osobiście :(
Na jedno dobrze, na drugie źle. Jak z rękami.

no to musisz trochę posiedzieć, czy u fryzjera nie wiem ale na pewno nad zdaniami. a propos nie było mowy o kolorze oczu.
Jak zwykle czepiasz sie nie tego co trzeba. W oczach liczy się to co Bułhakow nazwał dnem duszy - o to mi chodziło