blady paznokieć Opublikowano 25 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 zamieniam ciebie w skraplanie łączymy się ze spalonymi filtrami winę za ich stan ponosi mój destrukcyjny układ oddechowy ty wsysasz część mojego oddechu w siebie czasem już nie dopowiadam żeby nie wymagać zbyt wiele
Tali Maciej Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 temat stary jak świat a ubrany w nowe szaty słów, bardzo orginalny pomysł, wierszz jest do kilkukrotnego czytania, ale watro spędzić z nim czas nisko się kłaniami pozdrawiam świątecznie
M._Krzywak Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Tak, to jest szukanie nowych pomysłów w temacie, hm, łóżkowym. Ja rteż czytałem z ciekawością i jedno, co mnie zastanawia, to ten ton , że tak nazwe "proszalny" w związku : kobieta - mężczyzna. Praktycznie każda puenta kończy się tak samo - bądź ze mną, oczywiście podmiot jest zawsze tym proszącym. Ja bez ostatniej strofy na tak. Pozdrawiam.
Vera_Ikon Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Mi się podoba... wykonanie niczego sobie, choć coś tam troszkę bym pozmieniła :) Tylko... wtedy już by był bardziej mój niż Twój, a nie o to chodzi :) Ode mnie duuuży + Tematyka mnie rusza i chyba właśnie dlatego bardzo mi się podoba :) pozdr świątecznie Weronika
Vera_Ikon Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 No... im więcej razy go czytam, tym bardziej się we mnie wkleja... dobry, dobry :)
blady paznokieć Opublikowano 25 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 dziękuje bardzo za komentarze. szczerze mówiąc, oprócz tematu "łóżkowego", jak nazwał to M.Krzywak, wiersz opowiada jeszcze o innym związku, stąd proszący ton i ta puenta. jeśli ktoś ciekawy, może domyśli się sam o co mi chodziło. pozdrawiam serdecznie i trochę świątecznie ;)
M._Krzywak Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Faktycznie, odszczekuje ta puente. a jeżeli to jest to, co się domyślam... Ale ciii, bo znowu się wygłupie ( aczkolwiek pomógł mi w tym komentarz autorski, albo ja przez te święta tak działem). Jeszcze raz serdecznie pozdrawiam.
blady paznokieć Opublikowano 25 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 proponuję napisać mi na prv :) jestem ciekawa
kall Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 hm. nie mówię, że nie. bo czytało się całkiem fajnie ;) upodabniasz się trochę, drogi paznokciu, do alter net. stylem pisania, przedstawiania swoich wizji. wesołych ;) kal.
blady paznokieć Opublikowano 25 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 nie czytam wierszy alter net :) pozdrawiam
kall Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 zacznij - nie wiesz, co tracisz ;)
Oscar Dziki Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Obawiam się, że masz orta. Na tę noc.
blady paznokieć Opublikowano 26 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 dziękuję, bardzo pomocny komentarz. pozdrowienia
Rekomendowane odpowiedzi