Wiktor Desiczewski Opublikowano 25 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 synchronizacja cel i pal sru karabiny do miasta do ciasta do karpia ... na wojnę panowie na wojnę by się potem dowiedzieć że to miejsce puste przy wigilijnym stole zawsze czekało na nas
Wiktor Desiczewski Opublikowano 25 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 moja mała dygresja wesołych wbrew pozorom świąt wiktor
Yasioo Zimiński Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Wiktorze, bardzo mi podpasowałeś tym wierszem. Chciałem coś podobnego napisać, ale chyba jeszcze nie jestem wstanie. Podoba się wersyfikacja, która moim zdaniem całkowita dycha. Szczególnie pierwsza część wiersza się podoba, druga łącznie z puentą troche słabiej, ale i tak wysoko. pozdrawiam.
paralelizm-shop Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 "Do miasta Do ciasta do karpia" -rządzi:) reszta rasowa, bo ten fragment nadaje pozorny humor ,a tak serio to wcale wesoły utwór to nie jest... Taki paradoks trochę ,lubię. p.s tytuł na początku mi nie pasował(czepić się miałam),ale właśnei go prawdopoodobnie znadinterpretowałam i jest dobrze:)
Oscar Dziki Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 podoba się puenta. gorzej "sru" i "by się" pozdrawiam
Faust Fryc Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 jedyne do czego się doczepie to "sru" ... nie lepiej pif paf ratatata hehehe nie no żartuje.. ale "sru" mi nie podchodzi... reszta ok.. tytul mi sie od razu spodobal.. a pointa rewelka ;]
M._Krzywak Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Sru jest w sumie dobre, ogólnie pomysł jest dobry. Wykonanie także. Plusuje i pozdrawiam.
piernik Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Składaczek śmieszny. Mimo to podobny się mnie. ;) papa
Tali Maciej Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 dobre z pomysłem, wykonanie też na plus nisko się kłaniam i pozdrawiam
Wiktor Desiczewski Opublikowano 25 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 łomatko:D wyjechałem na jakiś czas do rodzinki w gości, wracam a tu tyle poztywnych odzewów:D święta to chyba czas cudów;p dziękuję wszystkim serdecznie:P już nic nie będę zmieniał... ale dzięki za wszelkie uwagi (których tym razem niewiele).. wezmę sobie wszystko do serca dzięki pzdr wiktor
Letnia sukienka Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 ale to sru właśnie mnie ujęło... pozdrawiam Lucy
Espena_Sway Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Wiktorku, mnie Twój wiersz nie zachwyca, ale coś w sobie ma takiego co mi się podoba, więc + pozdrawiam serdecznie świątecznie Espena Sway :)
Wiktor Desiczewski Opublikowano 25 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 nawet i dobrze że nie zachwyca bo wpadnę w samozachwyt:D dzięki za + :P pzdr wiktor
Luthien_Alcarin Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 przed puenta miałą wrazenie ze chdozi o przedświateczne zakupy:p Pozdrawiam Agata
Wiktor Desiczewski Opublikowano 25 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 miałaś słuszne wrażenie ;p no ale możesz interpretować inaczej... pzdr wiktor
jasiu zły Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Miło cię, Wiktorze, widzieć. Wiersz fajny, jestem za.
Rekomendowane odpowiedzi