Pan_Fei Opublikowano 23 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 pytasz czemu milczę gdy wcieram w ciebie jeans i gin śpij ja tylko biel smakuję w przerwach między żaluzjami
Agnes Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 :) Fei, w zasadzie to mogłabym w ogóle nie komentować Twoich wierszy, bo wszystkie są tak samo dobre. pozdrawiam tylko agnes
Marian Koń Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. powoli jakakolwiek akcja z bielą ma tyle świeżości jak chleb po niedzieli. po za tym tak.
Pan_Fei Opublikowano 23 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 Agnes, ja zalecałbym jednak komentować :P, bo to miło wiedzieć, że Ktoś czyta :)Marianie, głęboko zastanawiałem się na tym fragmentem. Zdaję sobie sprawę, że motyw bieli jest już wyświechtany, ale tutaj, po prostu chciałem go wykorzystać. Żadnego innego usprawiedliwienia, poza świadomością tej kiczowatości nie mam, więc dziękuję, pozdrawiam i życzę Wam wesołych świąt Fei
Ona_Kot Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 kupuuje początek do gin - świetnie narysowana sytuacja dalej coś jakby zrzytnęło i nawet nie wiem, czy koniecznie ta biel no, zwyczajnie nie wiem... być może jeszcze zajrzę i powiem coś bardziej konstruktywnego ;] pozdrawiam
piernik Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 Bardzo takie jakie się podoba. Ale żaluzje? Nie kupuje. Pozdrawiam, fajno. Wesołych.
Pan_Fei Opublikowano 23 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za opinię, co do tej końcówki… hmm… no nie wiem, pomyślę nad tym jeszcze, chociaż nie chcę przekombinować. Na początku chciałem nawet dać tytuł ‘proste. równoległe’ (ze względu na ostatnie, geometryczne inspiracje oraz prostotę wiersza), ale zostało tak jak jest. Kto wie, może jednak zmienić? Nie mniej, dzięki za wizytę, tym bardziej, że rzadko widuję Cię u siebie Wesołych Fei
Pan_Fei Opublikowano 23 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kurde, a ja klaskałem uszami jak wpadłem na pomysł z żaluzjami, a tu się nie podoba! ;) no cóż… jakoś się z tym pogodzę ;) Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt Fei
Arena Solweig Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 A mnie bardzo rozsmakował ten wiersz. Abstrahując od jeans i ginu - ani biel ani żaluzja nie przeszkadzają, bo wchodząc w etymologię ostatniego słowa, otwiera ono zupełnie inna furtkę interpretacyjną. Biel nabiera koloru. Pozdrawiam serdecznie Arena
Pan_Fei Opublikowano 23 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się niezmiernie, że podoba się w całości :). połechtany, pozdrawiam świątecznie ;) Fei
stanislawa zak Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 taak- biel, jeans, gin i żaluzje i wszystko jeasne, miłe igraszki, pozdrawiam świątecznie,
Pan_Fei Opublikowano 23 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja również serdecznie, świątecznie i z ginam się niziutko, za odwiedziny i taak ;) Fei
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 daję okeja na wiersz Feja ale za wspólny powieszę za jeja
Pan_Fei Opublikowano 23 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no pra zgodnie z obietnicą zamieściłem! A pan to by od razu za jeja! ;) Serdecznie, świątecznie Fei
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no pra zgodnie z obietnicą zamieściłem! A pan to by od razu za jeja! ;) Serdecznie, świątecznie Fei Odpukowywuię!
Eugen De Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Owo smakowanie bieli bardzo mi się podoba, bo w kontekście snu i łózka kolor ten może mieć zabarwienie nawet erotyczne, ale skoro przerwy miedzy żaluzjami i smakowanie tej bieli w przerwach - to dla mnie biel jawi się tutaj jako światło. Obraz popołudniowy relacje we dwoje....,Krótki, a tak wieloznacznie pobudzający.Zachęcam do przeczytania mojego "Erotyku". Pozdrawiam i gratuluje.
Pan_Fei Opublikowano 23 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 Stefanie, no, ja myślę! :PAlter, Dzięki, za połechtanie i przywrócenie wiary w końcówkę ;) już się bałem, że rzeczywiście do dupy ;). Co do wstępu zastanawiałem się, czy bardziej owej dwuznaczności nie podkreślić np. myślnikiem (nie wiedziałem czy ten fragment jest „czytelny”), ale po Twoim komentarzu widzę, że to zbędne ;) Euglen, Witam u siebie, i kłaniam się nisko za komentarz… Co do tej bieli, i jej erotyzmu- jak najbardziej, a nawet jeszcze bardziej, choć „smakowanie” bliższe jest tu „degustacji” (jeszcze by dziury w prześcieradle zostały:] :P Perwersyjnie, Serdecznie i Świątecznie Pozdrawiam Fei
Rekomendowane odpowiedzi