magda Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 lisica zachłanna i ruda na ciepło za norę koc zesztywniałymi frędzlami ściskający głowę zezwala przebiera zostawia myśli tlenione książę pakuje kolekcję tych lepszych list preparuje na miarę wisielczy pieczęć staromodna bezbarwna prawie zupełnie prawdziwa „jest tylko małe ale wybieram je wybacz” [sub]Tekst był edytowany przez magda dnia 16-11-2003 11:31.[/sub]
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 poczułem opuszczenie i samotność tej opuszczonej osoby, a wogóle To Ty mi tu nie za prosto napisałaś :) jeszcze się pogłowię :) Pozdrawiam, Kai Fist
magda Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszę się, znaczy, że działa. nie jestem pewna, Kai, jak mam To rozumieć :) Ale jeszcze się pogłowię :))
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 rozum tyle tylko, że mądra jesteś ;-D
Sebastian_Pietrzak Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 mi się bardzo podoba, tylko też muszę pomyśleć:) Pozdrawiam
seweryna żuryńska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 rozdajemy ukołysania drobinki uczuć najtkliwszych pozostajemy z niemą niestrawnością tytuł perwersyjny ale niezrównany Magdo! tęsknię za tobą na tej stronce, za twoimi myślami i niech mi admin nawet nie próbuje tego wyciąć poskomlę ... o więcej cicho się pokłonię seweryna
magda Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Seweryno - koisz, jak zawsze. Dzięki. Panowie - proponuję powrót do bajek :) może pomoze w odszyfrowywaniu. Więcej nie powiem :) Dziękuję za komentarze i pozdrawiam ciepło m.
Dotyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ka-pi-tal-ny! czytam go kolejny raz:)) "książę pakuje kolekcję tych lepszych list preparuje na miarę wisielczy pieczęć staromodna bezbarwna prawie zupełnie prawdziwa ". chciałam napisać tyle, urzeczona jak dawno mi się nie zdarzyło - obrazem, ale brak mi słów. wrażenie ogromne - pozdrawiam cię Magdo Mirka
magda Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dziękuję, Mirko :)) chyba nie spodziewałam się tak pozytywnych komentarzy, i chyba mi ciut lepiej. pozdrawiam wszystkich z brzuszyska mglistej nocy m. [sub]Tekst był edytowany przez magda dnia 17-11-2003 02:33.[/sub]
Seweryn Muszkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Trudne wierszydlo... s.m.
magda Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 naprawdę? ciekawe, nie zastanawiałam się nad tym, chyba nie wierzę, że kobiety z marsa, a mężczyźni terranie, ale... jakoś baby łapią i rozpoznają - temat, jak by nie patrzeć, mało łoryginalny, żeby nie powiedzieć że z dłuuuugą brodą... jak uda mi się kiedyś napisać mężczyźniany wierszyk, to chyba pęknę z dumy :))) pozdrowienia m.
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ech Magdo... Seweryn przynał rację mi, ja przyznaję mu, tak naprawdę, to czuję to o czym napisałem wcześniej, ale do końca nie rozumiem, i chyba tak już pozostanie :) Proszę nie tłumacz, może za jakiś czas się dowiem :) Pozdrawiam, Kai Fist
magda Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ależ broń boze nie zamierzam tłumaczyć! :) jak się samo nie tłumaczy to szkoda czcionkę zdzierać :))) Poza tym nie jestem pewna czy rozumienie takie ważne, jeśli czujesz. Empatia to bardzo wiele. I dla czytelnika, i dla autora. m.
Rekomendowane odpowiedzi